tenge Posted October 30, 2013 Report Posted October 30, 2013 Dlouho jsem se odhodlával sem něco přispět. Leč po pořízení IWC a jejich vlastnictví jsem dospěl k názoru, že jsou krásné, dokonalé, je to precizní stroj, ale není to ono..otázka je co bude ono. Proto jsem se obrátil sem na Vás, abych Vás požádal o radu, případně porovnání či doporučení. . Zase mi budou chybět ty IWC, já to vím, ale musím jít dál.. . žena mi řekla, že se věnuju výběru hodinek, proto to předávám na Vás a odpolka věnuji ženě :-) Jsou dvě varianty, které jsem zvažoval:1) prodat IWC, vykašlat se na to a nosit jen oblekovky od manželky do práce a zbytek bude telefon (jenže to nevím zda vydržím)2) prodat / vyměnit IWC a v plus minus stejné cenové hladině pořídit něco..zvažoval jsem explorery I nebo II nebo nějaký ekvivalent...Milg? Jiné IWC? - víc mě nenapadábudou využity nepřetržitě (mimo noc a noční aktivity, sekání dřeva, jízdy na kole v terénu a běhání)WR 30 nestačí - asi mi nervy nedovolí mít něco, co při náhodném namočení například při čištění potoka na chatě stříkne voda či tam spadnu a půjde do háje sto litrů asi raději tah..guma je fajn, ale není to uplně ono, možnost řemenů taky není špatná volba...konečně bych vyzkoušel tu žábuvíc než jedny drahé hodinky nedám..jednak je neunosim a jednak jsou i jiné priorityvelikostně od 39-40mm nahoru..nemám ruku jak dřevorubec, ale pro ilustraci připojuju fotku s IWC 44mmněco s potenciální likviditou, neboť při své chuti měnit bych potřeboval něco co chvíli ponosím a půjde to třeba dál, když to nebude ono (chápu pojem nabídka/poptávka )díky za radu Z
misoo Posted October 30, 2013 Report Posted October 30, 2013 z tvojho popisu nevidim dovod kupovat nieco ine ako tebou chcene explorery...
bohus76 Posted October 30, 2013 Report Posted October 30, 2013 Mě štve ,že bych si měl pořídit jediné hodinky za sto litrů a otřískat je při dennodenním nošení.To bych buď Tebou si nechal IWC a koupil si nějaké levnější "otloukánky".
m.n. Posted October 30, 2013 Report Posted October 30, 2013 Sám tyhlety rady nesnáším, ale asi bych ještě přišetřil a koupil keramické GMT. Jestli jsem správně pochopil, často cestujete, tak se ti čtvrtá ručka bude hodit a pokud se nemýlím, tak Expy II za kilo budou mít plechový tah, který jsem já osobně u hodinek na dennodenní nošení nerozchodil.
Frantik Posted October 30, 2013 Report Posted October 30, 2013 zvažoval jsem explorery I nebo II nebo nějaký ekvivalent...Milg? Jiné IWC? - víc mě nenapadá Exp jsou dobra volba :-) Mne zatim uspokojily. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
tenge Posted October 30, 2013 Author Report Posted October 30, 2013 Tak jste mi to zatím moc neulehčili..v podstatě z toho vypadlo došetřit a to už jsem udělal tolikrát až to hezky není..
Kristian.nov Posted October 30, 2013 Report Posted October 30, 2013 Já bych pořídil starší model PO a ještě zbude na něco pro radost:-) Univerzální, se slušnou likviditou, dokonale vypadající na tahu, ale ani řemen, guma, nato neurazí. Na výběr velikost 42 mm nebo 45 mm. Spolehlivý, prověřený, krásný...
tenge Posted November 1, 2013 Author Report Posted November 1, 2013 Takže nic jiného než PO a explorer není? A když tedy..které verze vybrat?
misoo Posted November 1, 2013 Report Posted November 1, 2013 Odporucam navstivit vystavu Viennatime (15.-17.11.) a popozerat, poskusat... Nieco ti urcite padne do oka
Lion Posted November 2, 2013 Report Posted November 2, 2013 pak ještě Ingy?? nový 40mm sou kolem kila
tenge Posted November 2, 2013 Author Report Posted November 2, 2013 pak ještě Ingy?? nový 40mm sou kolem kilaFakt? To jsem nějak nezaznamenal, žil jsem stále v domnění ze jsou ingy jina cenová..Ale jinak to není úplně ono..:-(
tenge Posted November 2, 2013 Author Report Posted November 2, 2013 Že bych IWC vyměnil za PO 8500? Je to dobrý nápad?
panedge Posted November 2, 2013 Report Posted November 2, 2013 Ja bych rekl,ze je.A jeste lepsi je keramickej Submariner:-)
Lion Posted November 2, 2013 Report Posted November 2, 2013 Fakt? To jsem nějak nezaznamenal, žil jsem stále v domnění ze jsou ingy jina cenová..Ale jinak to není úplně ono..:-( V ČR jsou za 135, ve státech 110 na tahu a Mission Earth na kaučuku za 123
huhu4d Posted November 2, 2013 Report Posted November 2, 2013 Ahoj podla mna keramicke suby, a mas pokoj. Alebo stare seadwellery 16600
Hasňa Posted November 2, 2013 Report Posted November 2, 2013 V ČR jsou za 135, ve státech 110 na tahu a Mission Earth na kaučuku za 123V Cesku jsou ME na tahu za 135? Tady jsou za 165.
Lion Posted November 3, 2013 Report Posted November 3, 2013 V Cesku jsou ME na tahu za 135? Tady jsou za 165. aktuální 40 mm, IW323902... kolik jsou ME nevím
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.