Jump to content

Všeobjímající sportovně/elegant/do spol. i přírody

tenge

Recommended Posts

Posted

Dlouho jsem se odhodlával sem něco přispět. Leč po pořízení IWC a jejich vlastnictví jsem dospěl k názoru, že jsou krásné, dokonalé, je to precizní stroj, ale není to ono..otázka je co bude ono. Proto jsem se obrátil sem na Vás, abych Vás požádal o radu, případně porovnání či doporučení. :helpsmilie:. Zase mi budou chybět ty IWC, já to vím, ale musím jít dál.. :frusty:. žena mi řekla, že se věnuju výběru hodinek, proto to předávám na Vás a odpolka věnuji ženě :-)

Jsou dvě varianty, které jsem zvažoval:

1) prodat IWC, vykašlat se na to a nosit jen oblekovky od manželky do práce a zbytek bude telefon (jenže to nevím zda vydržím)

2) prodat / vyměnit IWC a v plus minus stejné cenové hladině pořídit něco..

• zvažoval jsem explorery I nebo II nebo nějaký ekvivalent...Milg? Jiné IWC? - víc mě nenapadá
  • budou využity nepřetržitě (mimo noc a noční aktivity, sekání dřeva, jízdy na kole v terénu a běhání)
  • WR 30 nestačí - asi mi nervy nedovolí mít něco, co při náhodném namočení například při čištění potoka na chatě stříkne voda či tam spadnu a půjde do háje sto litrů  :giljotiini:
  • asi raději tah..guma je fajn, ale není to uplně ono, možnost řemenů taky není špatná volba...konečně bych vyzkoušel tu žábu
  • víc než jedny drahé hodinky nedám..jednak je neunosim a jednak jsou i jiné priority
  • velikostně od 39-40mm nahoru..nemám ruku jak dřevorubec, ale pro ilustraci připojuju fotku s IWC 44mm
  • něco s potenciální likviditou, neboť při své chuti měnit bych potřeboval něco co chvíli ponosím a půjde to třeba dál, když to nebude ono (chápu pojem nabídka/poptávka :lol2: )

díky za radu

Z

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply
Posted

Mě štve ,že bych si měl pořídit jediné hodinky za sto litrů a otřískat je při dennodenním nošení.To bych buď Tebou si nechal IWC a koupil si nějaké levnější "otloukánky".

Posted

Sám tyhlety rady nesnáším, ale asi bych ještě přišetřil a koupil keramické GMT. Jestli jsem správně pochopil, často cestujete, tak se ti čtvrtá ručka bude hodit a pokud se nemýlím, tak Expy II za kilo budou mít plechový tah, který jsem já osobně u hodinek na dennodenní nošení nerozchodil.

Posted

• zvažoval jsem explorery I nebo II nebo nějaký ekvivalent...Milg? Jiné IWC? - víc mě nenapadá

Exp jsou dobra volba :-) Mne zatim uspokojily.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Tak jste mi to zatím moc neulehčili..v podstatě z toho vypadlo došetřit a to už jsem udělal tolikrát až to hezky není..

Posted

Já bych pořídil starší model PO a ještě zbude na něco pro radost:-)

Univerzální, se slušnou likviditou, dokonale vypadající na tahu, ale ani řemen, guma, nato neurazí. Na výběr velikost 42 mm nebo 45 mm. Spolehlivý, prověřený, krásný...

Posted

Takže nic jiného než PO a explorer není? A když tedy..které verze vybrat?

Posted

pak ještě Ingy?? nový 40mm sou kolem kila

Fakt? To jsem nějak nezaznamenal, žil jsem stále v domnění ze jsou ingy jina cenová..

Ale jinak to není úplně ono..:-(

Posted

Fakt? To jsem nějak nezaznamenal, žil jsem stále v domnění ze jsou ingy jina cenová..

Ale jinak to není úplně ono..:-(

V ČR jsou za 135, ve státech 110 na tahu a Mission Earth na kaučuku za 123

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...