Přejít na obsah

Sphinxx


Doporučené příspěvky

  • po 2 týdnech...
  • Odpovědi 311
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Už taková klasika, ani nevím kolikátý obchod to je a co vůbec počítat i čistě do obchodů :) Každopádně tentokrát skutečně čistě hodinkový obchod a jako vždy bez výhrad, naprostá pohoda, fajn pokec i v této krizové době. Člověku pak alespoň zase na chvíli připadá, že je ten svět ještě v pořádku.
Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...

Lidé se mění a ten, se kterým se dřív spolupracovalo skvěle, už dnes takový být nemusí. To ovšem není případ Davida, se kterým jsme včera uskutečnili druhý obchod a opět na 1*. Díky Davide a bude mi potěšením s Tebou spolupracovat i příště.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Stejne jako pred delsi dobou i tentokrat obchod na vybornou. Skvela komunikace, preciznost, skvely popis hodinek a vice nez prijemny pokec. Navic, jak uz David zminil, prispelo to dobre veci. Dekuji a jsem rad, ze jsem se zucastnil. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Bylo mi potěšením se setkat s Davidem. Vždy mi poradil a na základě jeho rad jsme uskutečnili obchod, který stál za to. Komunikace na výbornou, popis skvělý, vše sedělo, jak bylo domluveno. David drží slovo a tak to má být, více takových fajn lidí. Ještě jednou moc díky za obchod a za fajn pokec, ať už o hodinkách nebo o autech....velice příjemné setkání. Vřele doporučuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Další setkání s Davidem, další ukázkový obchod! David je opravdový gentleman a moc dobře se mi s ním jedná. Jako vždy perfektní a příkladná spolupráce ve všech směrech. Co řekne, to platí. Je to opravdový odborník a nepodcení žádnou maličkost. Velmi doporučuji. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
  • po 4 týdnech...

Co psat do hodnoticiho vlakna legendarnimu matadorovi fora po 14 stranach chvalozpevu? Obchod, komunikace a provedeni samozrjeme na te nejvyssi mozne urovni, David mi vysel v nekolika smerech vstric a jeste na mne pockal pod rouskou zakazu vychazeni :DTtak to aspon okorenim historkou...

Napsal jsem bleskove v reakci na hodinky, ktere prodaval David v zastoupeni. Byli jsme domluveni po 20h vecerni, ale co cert nechtel, autu zamrzla rucni brzda. Navic jsem stal ve strasnym krpalu, nikde okolo nic cim bych mohl aspon zajistit kola... No nic, takhle jsem se pri zvedani auta dlouho nebal, ale poradnou MORDOU se mi podarilo prilepeny brzdic rozhybat a mohl jsem vyrazit... Problem bylo, ze supi uz krouzily, na kazde krizovatce policejni hlidka... sraz s Davidem na nejzassi hranici OKRESU PRAHAAA presne v devet. Takze predani hodinek uz v ilegalite! A jeste sem se rozklepal, jaka se tam udelala strasna kosa :D

Co dodat. Snad jen se podivim, ze za ty roky na foru byly tohle prvni hodinky, co jsem od Davida kupoval. Tak snad bude brzy dalsi prilezitost a budu doufat, ze priste i setkani bude moci probehnout bez casovych a legalnich pressu a bude vic casu a prostoru na pokec, protoze se s Davidem povida opravdu prijmne. Mam rad, kdyz ma clovek pocit, ze protejsek opravdu vi, o cem mluvi :)

Diky moc, misto doporuceni bych tedy ostatnim chronokolegum uprimne POPRAL, aby se jim taky nekdy postestilo mit se Sphinxxem tu cest obchodovat!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak po velmi kratké době opětovné setkání. Zase jsme kvůli lockdownu klepali kosu venku na parkovišti, a jak mi chronosetkávání chybí, tak jsem mlel pantem vostošest, no k nezastavení. David se snesl jako anděl z nebes a zachránil mi k předešlé akvizici krabicu a booklety od předchozího majitele a ještě na sebe vzal bonus navíc :) A to každý správný fullset purista musí náležitě ocenit. Jinak jako vždy vše dle jeho nejvyšších standardů, tak se budu zase někdy brzo těšit a díky moc za obchod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nelze jinak než  říci že to byl nejenom dobrý /doufám že oboustranně / obchod, ale hlavně vše proběhlo přesně jak se dohodlo, David je prima chlap drží slovo , jediné co bylo na tom obchodu špatně byl ten zatracený Covid,  že předání nemohlo proběhnou někde nad skleničkou, ale jen v autě, David jel se mnou ještě do Koskomu , kde mi zařídil úpravu  tahu ,prostě naprostá dokonalost a ještě jednou dík a budu se těšit na další setkání.:notworthy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

V posledních týdnech jsme s Davidem řešili náš třetí obchod, k předání došlo včera. Jako vždy vynikající průběh, komunikace i předání. K Davidovi mám absolutní důvěru. Protože jsme nevěděli, kdy k předání dojde, nabízel jsem mu úhradu předem, což odmítl, i když hodinky obstarával speciálně pro mne. V mých očích jde o 100% seriózního obchodního partnera a právě takoví lidé vytvářejí pověst Chronomagu jako seriózní, gentlemanské platformy. Davide, díky za obchod i za důvěru, bude mi ctí s Tebou obchodovat i v budoucnu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

...někdy jsem zde jak ten slon v porcelánu, ale to jsem já :-o) ... toto hodnocení a jeho důležitost jsem si uvědomil po našem posledním setkání za deště někde v,, Black Bridge ,, .

Jsem vždy potěšen setkáním, jsem vždy potěšen názory a časem, který se nedá měřit.

tak zase někdy, a těším se...

abych nezapoměl DOPORUČUJI

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...