McStinger Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 Už dlhšie som sa chcel spýtať na ďalší "trend" vo fotení. Teda neviem, či to nie je postproces v počítači, ale ide o desne "drsné" zábery, kde vidno každý chlp a póry na pokožke. Je to skutočne nasvetlením a fotením, alebo domalovánka v počítači? príklad http://www.lacotedesmontres.com/actu/Hublot-et-Laurent-Picciotto-devoile-une-montre-Cassic-Fusion-Jeans-tres-aventuriere-Une-allure-de-cowboy-des-temps-modernes-No_9977.htm Je to už dosť stará záležitosť, ak ťa to zaujíma viac, hľadaj na Gúgli draganizer.
StanoBare Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 Díka Aldo a McStinger, pozriem, ale inak mne sa to vôbec nepáči, je to také nasilu dramatické a príliš exponované, neprirodzené...alebo ako to trefne nazvať.
lukin_ova Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 Moc pěkné fotky se tu postupně schází ...Přispěji dalšími ...
Trojan Odesláno 9. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 DSC05253.JPGNarovnej si to Pěkná atmosféra.
saida Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Neodpustím si jednu mobilovku. Foto z okna na wc z ,,mé" hospody. Ač pětka bez větráku ,tak ty panoramata tedy !
sect Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Narovnej si to Dobrá rada, ale jak (v čem)? Žádný lepší úpavový program nepoužívám.
azeppelin Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Dobré vlákno, lepším foťákem fotím buď práci a nebo konceptuální věci. Pro radost si klikám.
McStinger Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Díka Aldo a McStinger, pozriem, ale inak mne sa to vôbec nepáči, je to také nasilu dramatické a príliš exponované, neprirodzené...alebo ako to trefne nazvať. Prehnané. Ale videl som už veľa fotiek, kam sa to hodilo. Tieto extrémne úpravy sú vždy na hrane vkusu. Amatéri sú obvykle unesení, u profíkov sa objavuje dáviaci reflex. Ale mám jednu starú fotku, kde som sa dosť vyblbol s farbami a napriek tomu, že kompozične to nie je žiadna sláva a vyzerá to ako omaľovánka, tak sa mi doteraz páči, asi ako jedna z mála z obdobia, kedy som robil experimenty s filtrami, HDR a pod.
Trojan Odesláno 10. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Dobrá rada, ale jak (v čem)? Žádný lepší úpavový program nepoužívám.Hele, já to dělám v PS CS6 ale koukal jsem, umí to i Microsoft Office picture manager - karta Picture/Rotate and Flip a na pravé straně dáš "by degree". V Photoshopu to jde přesněji ale jestli nehodláš uprovavat tak je to asi zbytečné.
El Nano Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 musím sem dát jednu mojí oblíbenou, bohužel to je foceno jenom mobilem
StanoBare Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 (upraveno) El Nano, mobilovka nevadí, mám ich takisto dosť a potom človeka akurát len zamrzí, mať to s poriadnym strojom. Keď sme boli liezť v Sedmihorkách, tak som mal len moment na cvaknutie. Anatómia lezca. Stavba skaly a sily, vôle lezca. Kvalita fotky naprd. Upraveno 10. listopadu 2013 uživatelem StanoBare
Galil Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Někdo si tu postěžoval, že je to tu samá krajinka a žádnej chlast, tak proč nezalovit v archivu . Jak ukazuje "dějová posloupnost" takhle to rozjeli nožofilové na srázku v Lipové 2009. Někteří v sobě objevili i muzikální sklony . Série posledních tří fotek je od kamaráda. Osvětluje, proč jsem se pak už na focení vys...al a věnoval se výhradně chlastu
azeppelin Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 MNO nevím nevím jestli je na tom co k hodnocení :-) :-D
RomanP Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Já většinou bojuju s kompozicí, jak a kam až případně ořezat a pokud fotím budovy a exteriér širokáčem, nevím si rady vůbec.Něco sem postupně dám a budu rád za kopanec správným směrem.
RomanP Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Teď koukám, že ta první asi nemá ok horizont...Co dál nevidím?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se