Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pátral jsem na vláknech po nějakých informacích o Sportech II s bílou vnitřní lunetou pro ranné typy pouzder s aretační drážkou pro tuto lunetu. Ale nepodařilo se mi najít ucelenou odpověď, týkající se existujících variant ciferníků.

V případě jednoduchých luminiscenčních značek jsem se setkal s černým, modrým a červeným ciferníkem a pak ještě s černým ciferníkem s oranžovými značkami (potisk). Je tento výčet úplný?

Co se týká kalibrů variovaly na 682 (rytá regulace), 683 (rytá regulace a kolečko) a 684 (neryté). Byly u tohoto typu opravdu všechny tyto varianty kalibru 68 používány, nebo se jedná o dodatečné servisy?

Díky všem za odpovědi.

Posted

Ještě bych asi dodal se zeleným potiskem - nesvítící(stejné jako s oranž. indexy) a černé s fosfor. indexy bez vnitřní bílé lunety, pak ještě rozdílné typy korunek (půlkulatá 684 s rytou regulací), hranatá-684 bez rytí, 2 typy vnitřních lunet - viz. foto, dýnka- zkoušeno na 0,4 MPa; zkoušeno na 4 AT, taky jeden atyp číselník atd... wink.gif smile.gif

Posted

... pak  ještě rozdílné typy korunek (půlkulatá 684 s rytou regulací), hranatá-684 bez rytí, 2 typy vnitřních lunet - viz. foto,  dýnka- zkoušeno na 0,4 MPa; zkoušeno na 4 AT, taky jeden atyp číselník atd...

Tak to ti teda pěkně děkuju ... že já se vůbec ptal biggrin.gif biggrin.gif

Ale díky - next targets: černý se zeleným potiskem a luneta s rozdílnou tloušťkou čar. A je to wink.gif

Posted

u těch horních atyp. je to myslím ciferník z auto-time (dal bych ale asi jiné ručky...)= mistrná práce = uvažuji o něm do pouzdra Igenů, ale nevím, jak mu udělat "bombírung"...(mohl by tam jít ale i v plochém stavu...) = nemáte někdo další zkušenost?