prim_1967 Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 Dobrý ... v prílohe prikladam fotku niečoho čo neviem na čo sa používa, ale je to z oblasti HODINÁRSTVO - Ak mi niekto vie poradiť na čo a ako sa to používa, budem vďačný.-Ak ma niekto niečo čo sa len tak nevidí a používa sa to na opravy hodín, môže sa pridať a niečo nafotiť. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Drek Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 (edited) navrtavas na tom osicky kdyz mas zalomeny cep myslim Edited November 6, 2013 by Drek
prim_1967 Posted November 6, 2013 Author Report Posted November 6, 2013 Aj ja si myslím, že je to niečo na opravy osiek, ale nechápem ako sa to tam môže upínať ... alebo to nieje kompletné ?
Drek Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 bych rekl ze to zhruba kompletni je, jsem videl na youtube jak se na tom vrta diru na cep ale nejak to nemohu najit v revorverove hlave mas ruzne otvory podle sily osicky si vyberes jakej pouzijes das tam zalomenej cep druhou stranu upnes na druhe strane potom vezmes vrtak ten das z druhe strany do revorverove hlavy a uz vrtas
Recommended Posts