Jump to content

Recommended Posts

Posted

možná to už tady někdo postnul...

: ) to mě pobavilo, asi hlavně proto, že jsem si chtěl zrovna OSM koupit :)

Omega SeaM 300

Omega SpeedM

Tag Heuer - nejlepší na konec

http://www.youtube.com/watch?v=IcnRCq1AwW0

Tohle je koment od nejakeho divaka k videu Tagu:

I guess at some point of your life you were brutally raped by a person, probably from South Africa wearing a Tag (he had a gold chain round his neck too). It's one thing to trash the? brand, but to offend the people wearing Tag like that - that is just unnecessary.

I am not insulting you for wearing a cheap, size 60 suit or for being a fat, 50-year old virgin, do I? Please do something meaningful with your life and start working out or something.

Posted (edited)

Ja myslim, ze si z toho fakt delal legraci, ze to nemyslel vazne, je to takove umyslne urazejici, a tipuji, ze byl spise zvedavy, jake budou reakce. Kdyby to  bral seriozne, tak by ta videa nevypadala tak nevkusne e trapne.

Edited by miracolo.cz
Posted

povýšenost a provokace, nebo provokace a povýšenost. A jo, bude si (zřejmě) dělat legraci..trochu to působí jako trolling

Posted

Nějak váhám, jestli má vůbec cenu to komentovat. 

Já jsem se tedy nebavil, ten člověk je namyšlený, povýšený a nechutný. S ním bych nemohl spolupracovat, ať už by se jednalo o cokoliv.  

Posted

uklidňuje mě, že můj šéf nosí tagy, protože na ty ten chlapec z videa nadává ještě mnohem víc, než na mé oblíbené smp... :)) ... ale popravdě to moc vtipné není, spíš taková etuda typu "haters gonna hate"...