Guest PavelB Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 Ahoj, potřebuju poradit, nebo - ideálně - vše rozmluvit... Po tom, co jsem rozbalil svoje nové Milgaussy, jsem zjistil, že se bohužel kýžený efekt nedostavil a já stále prahnu po něčem dalším. Milgy jsou skvělé a určitě si je nějaký čas nechám, ale když srovnám zbytek mých hodinek ( ML, Breitle, Omega) s Milgy, tak mám neodbytný pocit, že vše ostatní není ono a potřebuju ještě něco s korunkou... Od svého dodavatele mám následující nabídku a seřadím ji podle svých preferencí ( bez ohledu na cenu, protože mezi nejdražšími a nejlevnějšími je rozdíl 2,5k E)... 1) Daytona - ocel, černý cifr 2) Submariner Bamford All Black3) Deep Sea Líbí se mi všechny 3 a i když dnes moje úspory díky ČNB nabyly na hodnotě, tak jsem pevně rozhodnut si pořídit jedny a doufat, že to na nějakou dobu ukojí moje vášně... Co byste vybrali vy? Díky za názory...
sibirnaya Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 to prvni je klasika, to druhy je divny za ty love a to treti na fotce je fejk
Guest PavelB Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 to prvni je klasika, to druhy je divny za ty love a to treti na fotce je fejkSorry, už jsem deepsea upravil, hledal jsem ilustrační fotky a strejda google jako první našel tohle... Daytony se mi dost líbí, nabízí mi nové za docela dobrou cenu... Ty černé Suby se mi osobně líbí, ovšem tam se bojím, že dále budou težko prodejné a přeci jen za ně chce skoro 7k E...
sibirnaya Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 daytony jdou jen nahoru, tam chybu neudelas, deep sea sou taky dobry, ale musis mit poradnou pracku, zadnej vechytek, ty cerny zapomen..
organic Posted November 7, 2013 Report Posted November 7, 2013 Daytona black, tady není o čem. Ale jsou to docela malý hodinky. Jestli máš dva metry a 120 kilo, budeš s nima směšnej, na pořízka pak SDDS.Podle fyziognomie bych volil...To třetí (Baumford) je fail.
Cyber Posted November 8, 2013 Report Posted November 8, 2013 Baumax a syn rozhodně nebrat. Pokud přežiješ bez data tak Daytony,pokud datum potřebuješ a jak píše Sibiř,nemáš ruku 16 cm, tak DeepSea.
financ Posted November 8, 2013 Report Posted November 8, 2013 Bamford nebrat, Daytony jsou maly a nemaji datum, jestli mas normální velikost zapesti, tak SDDS.Nebo Suby.
LovecK Posted November 8, 2013 Report Posted November 8, 2013 za mě z těchto Daytona, ale pozor na velikost a obvod ruky, nosí je i modelky
Denjl Posted November 8, 2013 Report Posted November 8, 2013 za mě DeepSee.... Daytony mi přijdou děsně malý
IzTaPa Posted November 8, 2013 Report Posted November 8, 2013 Z tech trech daytony. Pokud by's rozsiril vyber o 116610tky, pak ty.<br /><br />Bamford je predrazena uchylarna a DSSD jsou suby na steroidech. Zbytecne velky (pokud ovsem nemas tlapu jak medved, jak psal organic )
jacob Posted November 8, 2013 Report Posted November 8, 2013 Za mě SDDS. Maximálně praktické hodinky, které nebudeš muset nikdy sundávat. Daytony nosí v mém okolí 3 ženské, investorky vypočítavé .
gas Posted November 8, 2013 Report Posted November 8, 2013 Daytony jsou pro zensky Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
SCIFI Posted November 8, 2013 Report Posted November 8, 2013 daytony jsou i pro chlapy. mám daytony i suby a častějš nosím suby. ideální je prodat milgy a koupit daytony a keramicky suby a máš vystaraný zdroj Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
SCIFI Posted November 8, 2013 Report Posted November 8, 2013 a když tak koukám na odbrázek dayton. nejsou to fejky? moc široká luneta a subcifry moc uprostřed se širokou linkou
Potkan Posted November 8, 2013 Report Posted November 8, 2013 a když tak koukám na odbrázek dayton. nejsou to fejky? Jasne, ze jsou to fejky... a jsou ji trochu velky
SCIFI Posted November 8, 2013 Report Posted November 8, 2013 Jasne, ze jsou to fejky... a jsou ji trochu velky myslel jsem fotku v prvním postu. Fotka s tou holkou je ok.
gas Posted November 8, 2013 Report Posted November 8, 2013 Fotka s holkou je urcite ok, leda by bechyne prodaval fejky
Potkan Posted November 8, 2013 Report Posted November 8, 2013 Hodinky jsou jasne pravy, o tom ani nepremyslim :-D
instant Posted November 8, 2013 Report Posted November 8, 2013 daytony jsou i pro chlapy. mám daytony i suby a častějš nosím suby. ideální je prodat milgy a koupit daytony a keramicky suby a máš vystaraný zdroj tento "chlap" nema ani 180cm.. len tak btw
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.