Sphinxx Posted November 8, 2013 Report Posted November 8, 2013 Zdravím gentlemani, mám na zdejší takový dotaz. Po delší nemoci jsem se rozhodnul se sebou něco dělat a potřebuji se dostat do formy. Proto jsem se rozhodnul takto optat, není zde někdo, kdo je fitness trenér, majitel fitka či má nějaké doporučení na cenově přijatelného trenéra či posilku. Nechci postě vyhazovat v prachy za nic v BBC, Holmes Place a výsledek nikde. Proto bych preferoval fitko či trenéra, který by mi dokázal poradit, jak začít, kde nedělat chyby a hlavně se zaměřit na jídelníček. Napíši něco o sobě. Před dvěma lety jsem skončil kvůli zdravotním problémům u PČR a musel jsem se podrobit léčbě v oblasti ledvin a následně díky thyrotoxikose podstoupit operaci a vyjmutí štítné žlázy. Dnes ji nemám a jsem uměle na hormonech Euthyrox 250 -300 mg denně. Tímto jevem u mě došlo k výraznémů zhubnutí, především v oblasti svalstva a po operaci následnému pro mě vysokému příbytku váhy. Delší dobu jsem byl mimo aktivitu, jelikož se mi usazovala hladina hormonů a byl jsem často unavený, nyní po ustálení jsem připravený začít na sobě i po delší přestávce pracovat. Nějaká čísla, je mi 32 let, váha kolísá od 118-124kg, výška 200cm. Nepiji alkohol a to ani pivo, nekouřím, ale prošel jsem si velmi stresovým obdobím spojeným se zdravotními komplikacemi. V minulosti jsem měl poměrně vyrýsovanou sportovní postavu, mnoho sportovní aktivity i v rámci služby. Toto se po úbytku svalové hmoty a následného nabrání hmotnosti změnilo ve strie a místy povislou kůži a značnou únavu. Tohle chci změnit, včetně skladby jídelníčku. Vše bych rád absolvoval na přírodní bázi, tedy makat a makat, jíst podle jídelníčku a užívat případné přírodní doplňky. Nyní si netroufám ani běhat(kvůli kloubům), ironií je, že v letech 2002-2010 jsem běhal i 10km denně po ránu. Nikdy jsem neuznával kolo, ale poměrně hojně se ničím v létě a na jaře na profi koloběžce, kdy najedu 2-3x týdně i 40km na jeden záběr, ale dost se u toho trápím. Budu rád, když se mi případně někdo ozve klidně i po SZ a probereme možnosti dlouhodobé spolupráce. Mé působení je na Praze 9, ale nemám problém se v rámci Prahy někam dopravovat. Finančně jsem na tom teď sice mizerně, ale od Nového roku jsem připraven se tomu věnovat naplno. Předem mnohokrát děkuji za reakce.
Sphinxx Posted November 8, 2013 Author Report Posted November 8, 2013 Děkuji všem co se ozvali, už jsem našel, co jsem hledal, čili za mě spokojenost. Všem díky.
bandicoot Posted November 8, 2013 Report Posted November 8, 2013 Sorry za OT, ale tohle tu mám rád. Že si pomůžeme...
Sphinxx Posted November 8, 2013 Author Report Posted November 8, 2013 Pavlos, nevím, jak to mám chápat, ale reakce mě překvapila a kluci se fakt snaží pomoci a dohodili i kontakty, takže jestli to bylo myšleno upřímně, tak naprosto souhlasím .
bandicoot Posted November 8, 2013 Report Posted November 8, 2013 (edited) Ano, upřímně. Já tu kolikrát jen nahodil povzdech a často se našel někdo, kdo mi přes SZ neteatrálně pomohl. Ať to byli známí, či neznámí přátele v nabídce půjčení hodinek (nedávno) nebo naposledy long, který mi pomohl s autem. Stovky poznatků, ke kterým mi mnohdy někdo pomohl už ani nepočítám.Prostě to tu mám rád a bez sentimentu je mi mnohdy ctí. Edited November 8, 2013 by bandicoot
Sphinxx Posted November 8, 2013 Author Report Posted November 8, 2013 Víš Pavle, mám z toho podobné dojmy. Proto jsem použil oslovení "gentlemani" a to je tomuto foru asi skutečně blízké. Až na pár vyjímek například "Pavilion", je to skutečně, jak poisuješ. Také rád pomůžu, když vím nebo mohu pomoci a to se mi na tomto foru líbí. Reakce na výše uvedené, mě ale skutečně překvapily , ozvali se mi dva pro mě neznámí, ale ochotní sportovci a dva místní známí lidé - všem ještě jednou děkuji .
Sphinxx Posted November 8, 2013 Author Report Posted November 8, 2013 A propos Pavle, proti Tobě jsem počtem příspěvků suchar , ale je to hodně i o přístupu.
bandicoot Posted November 8, 2013 Report Posted November 8, 2013 O počtu příspěvků to neni. Holt tu plkam 6 let a chmag mi tak nějak běží na pozadí 18 hodin denně a se to nasbíralo. Není to nic nemožného, 6 příspěvků denně...Naše komunikace přes SZ k Herculům byla spíš výjimkou, běžně plkam v public prostoru
Sphinxx Posted November 8, 2013 Author Report Posted November 8, 2013 (edited) Heh , ale byla to vyjímka, která mne dost posunula, takže jsem za to rád . EDIT: jinak s tím zásekem tady to mám podobně, také mi to běží skoro denně na PC a pořád tu něco pročítám - a že toho je . Edited November 8, 2013 by Sphinxx
Recommended Posts