Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Stojím před problémem. Velmi příjemným problémem. Vzhledem k tomu, že mě v blízké době čeká několik různých výročí, svátků, Vánoc atd. rozhodli se mě mí nejbližší obdarovat, jak jinak, než hodinkama. 

A teď ten "problém" - maximální rozpočet je štědrý, cca 50K (+- pár tisíc). ALE.  Hodinky musí být nové, sehnatelné v kamenném obchodě v ČR. Maximálně se může stát, že by byly v nějakém renomovaném starožitnictví. 

Co si představuju - univerzály okolo 40mm, automat, ideálně vhodný he všemu, kromě obleku, ten stejně nenosím. Kdyby to nebylo omezený sehnatelností v kamenném obchodě/novostí, beru Speedy Professional a mám vystaráno. Takhle mě to celkem rozhodilo :clap:  Hodinky nepůjdou z domu, ani kdyby nevím co, dary od rodiny jsou definitivní. Takže určitá nadčasovost by se hodila...

Pár nápadů, jakým směrem jsem uvažoval: 

LLD (měl jsem je, maximání spokojenost) - v Koscomu se tváří, že je mají

TAG Carrera Calibre 5

Tudor Grantour

Napadlo mě, že jim řeknu, že něco přihodím a vezmeme IWC Mark nebo Speedy a bude vystaráno. Ale netuším, s jakou se to setká reakcí. RAdši bych nějaké konstruktivní návrhy, než "tak přitlač a vem XYZ"

Předem díky!

Edited by DaLo
Posted

No na marky by jsi to musel skoro zdvojnasobit... Alda bude mit ze me radost, ale sel bych do Damasko, Sinn nebo Glycine.

O zdvojnasobeni vim a sel bych do toho, otazka je, jak by reagovali, kdybych rek, ze jim druhou pulku pridam, ze 50 je malo...

pro takovy prilezitosti bys mel vzit funglice. Neco k tomu prihod a porid ty speedy, budou ti delat radost cely zivot.

Souhlas, asi by to mely bejt novy hodinky. Jak jsem psal, s prihozenim nemam problem, spis s reakci rodinky:)

Aktualni cena 3570 Speedu je kde cca?

Posted

Ceníkovka 3570.50.00 je 86.300 Kč. Určitě se dá dostat trochu níže.

Hmm, to je jeste celkem snesitelny, bal jsem se, ze budou taky nekde okolo kila...

Posted

Hmm, to je jeste celkem snesitelny, bal jsem se, ze budou taky nekde okolo kila...

Zkus Stuchlíka (goldeligius.cz) na cenu je vstřícný.  Šel bych do nich.

Moony jsou klasika co se neokouká

Posted

tych hodiniek na "cely" zivot tu uz bolo na fore :angel:  ale ako nic proti tym speedom :notworthy: dobra volba :notworthy:

Tyhle opravdu budou. Uz pred par lety jsem podobnym zpusobem dostal Fortisy, ktery uz by jinak byly davno pryc. Porad je mam, porad je nosim, fakt je to jiny:)

Posted

Zozen si niekde tie speedy, zanes ich do chronoshopu a dohodni sa s kubsonom nech ich tak akoze vystavi. No a posli rodinku s presnymi instrukciami co a kde kupit a mas. To by bylo, aby nebylo... :D

Posted

Tak aby to nebylo moc jednoduchy - doplatek nebude, prej si nemam vymejslet :D Speedy jsou timto mimo...

A aby to bylo jeste zajimavejsi, mam poslat nekolik navrhu, abych mel aspon nejaky prekvapeni  :newyear:

Takze na shortlist to zatim dotahly:

LLD (ale furt neverim, ze je Koscom ma)

Tag Heuer WV211B

+ premyslim nad Sinn 103 St Sa

tak jak dal?:)

Posted (edited)

Jen se bojím, že ty Sinny takle vypadají moc fajnově, ale jak budou ručky v jiné poloze, tak se díky tvaru budou ztrácet v subdialech.

Edit: myslel jsem ty 103.

Edited by ggrand