pionyr Posted November 13, 2013 Report Posted November 13, 2013 Všem přeji pěkný den a měl bych jeden dotaz.V Květnu jsem koupil zde na fóru Seika SNZG07K1 od mistra Zrna. Tímto mu dodatečně děkuji, neboť jsem z nich stále naprosto unešen. Dívám se na ně, i když zrovna nepotřebuju vědět kolik vlastně je hodin.Teď k mému dotazu: Hodinky mám na běžné nošení a na spaní je odkládám. První čtyři měsíce se předcházely cca 150 sekund za 24 hod. Což bylo celkem dost, ale říkal jsem si, že je dám časem k hodináři seřídit. Teď už asi 2 měsíce (při stejném zacházení) jdou tak přesně, že je v podstatě nemusím seřizovat. Od začátku října se nerozešly ani o minutu. Je to nadpřirozenej jev, nebo se to dá nějak vysvětlit? Čekal bych že to bude opačně, čím starší-tím horší. Nechápu, že si na mně tak zvykly.Uplně se stydim o tom s kámošema mluvit, abych nebyl za blbce. Přece si stroj nemůže dělat co chce?! Existuje pro to nějaký vysvětlení?
ggrand Posted November 13, 2013 Report Posted November 13, 2013 Pes taky teskní po starém pánovi než ho to přejde Žádné rozumné vysvětlení pro to nemám.
pionyr Posted November 13, 2013 Author Report Posted November 13, 2013 JJ ale pes je živej tvor. Hodinky jsou jen hmota, bez vědomí!
pionyr Posted November 13, 2013 Author Report Posted November 13, 2013 (edited) Jasně, že přecházel. Hodinky ale denně porovnávám s časem na mobilním telefonu. Odchylka je teď tak 4 vteřiny týdně do plusu. Edited November 13, 2013 by pionyr
Recommended Posts