Přejít na obsah

Viennatime 2013 - vyprava z Brna


skalis

Doporučené příspěvky

Vzhledem k tomu, ze se nase standardni sestava rozpadla (chronokumpani jsou nemocni) a nahradni parta ma uz na vikend jine plany, tak se obracim do plena. Chtel bych jet v sobotu do Vidne na Viennatime 2013, takze budto shanim spolupacienty do auta, nebo naopak partu, ke ktere se pridat. Moje predstava (pro prvni variantu) je odjezd v sobotu rano (cca. 7h) a navrat rozumne odpoledne (radeji driv, tj. kolem 12-14h odjizdet z Vidne).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem navštívil výstavu hodinek Viennatime 2013. Vystavené hodinky Vám na požádání i vytáhnou z vytrýny a můžete si je vyzkoušet na ruce. Na výstavě je dostatek informačních materiálů a možnost lehkého občerstvení formou kávy anebo minerální vody. Součástí výstavy je volba a hodnocení hodinek ve čtyřech kategoriích : do 3.000 EUR, do 10.000 EUR, do 40.000 EUR, nad 40.000 EUR z hodinek nominovaných vystavovateli. Každý návštěvník může vhodit svoji volbu do připraveného osudí. Ny dva vylosované výherce čekají hodinky v hodnotě do 3.500 a 1.500 EUR.   


Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na poslední chvíli jsme se Sedlinem vyrazili a rozhodně toho nelituju, je to za humnem a to, co  tam bylo v k vidění bylo dechberoucí. Ve spojení s velmi příjemným a ochotným jednáním zástupců výrobců z toho byl nádherný výlet. Dokonce jsme narazili i na nějaké slovenské chronomagory!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Původně jsem měl v plánu taky sobotu, ale nakonec pojedu s jedním známým, který sice není místní člen, ale hodinky ho zajímají. Ale může jenom v neděli, tak jsem se přizpůsobil.

Takže v sobotu večer se budu těšit na vaši reportáž, abych věděl, na co se mám v neděli zaměřit.  :smile_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Výprava dopadla úspěšně. I když Výstava samotná nedopadla asi úplně podle představ. Tedy, já byl na Viennatime poprvé, tak jsme vlastně nevěděl, co od toho čekat. Asi byly má očekávání vyšší, než možnosti. Každopádně prostory byly hodně nóbl, možná až moc, s tím byla spojená i velikost plochy (nebo spíš malost) a možná i cena výstav pro vystavovatele. Podle ohlasů mých spoluputovníků velmi mnoho značek z let minulých chybělo a já sám jsem byl rozladěn z toho, že některé z nich neuvidím. Některé expozice byly naplněny jen několika hodinkami, dokonce i jen jedněmi :) Co bylo pro mě zajímavé - expozička Grubel Forsey, Junghans (velmi povedené!), Damasko, JLC, IWC. Každopádně změna do nóbl vlny je podle mě kontraproduktivní, připodobnil bych to asi k české výstavě Sportlife, to je rok od roku větší a větší tragédie, Původně kolařská výstava už několik let bez kol, snad už brzy zanikne. Viennatime takový osud ale nepřeji. Tak snad to příští rok bude na vyšší úrovni a budou tam zastoupeny opravdu ty stěžejní ZNAČKY.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...