padvlk Posted November 17, 2013 Report Posted November 17, 2013 Zdravím všechny milovníky hodinek a chtěl bych poradit.Mám hodinky Zodiak a Tissot a chtěl bych jim dát nový šmrnc,tedy radu jak a čím, nebo kde je nechat přeleštit.Já hodinky neprodávám ,když mne přestanou bavit,ale nechávám si je.Nyní k nim přibude asi nový přírustek,tak aby se nestyděly.Děkuji Pavel
villain83 Posted November 17, 2013 Report Posted November 17, 2013 Zdravím všechny milovníky hodinek a chtěl bych poradit.Mám hodinky Zodiak a Tissot a chtěl bych jim dát nový šmrnc,tedy radu jak a čím, nebo kde je nechat přeleštit.Já hodinky neprodávám ,když mne přestanou bavit,ale nechávám si je.Nyní k nim přibude asi nový přírustek,tak aby se nestyděly.Děkuji Pavel Pavle,jak rika kolega z lidu,hod fotky,at vime,co mas za konkretni modely,dost zalezi,z ceho je pouzdro,ono taky nejde lestit vsechno:-)
padvlk Posted November 18, 2013 Author Report Posted November 18, 2013 Dám, ale až se poperu s počitačem nebo přijede mladý a uloží je tam sám.
Recommended Posts