Přejít na obsah

Kdo má jaké Grand Seiko


financ

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 3,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

menej ako 5k usd.. musel by som pohladat v komunikacii

 

Na zozname zostavaju stalice Izul, spacewalk, stare landmastre SD, prilezitostne zaujmu re-issues klasik (025ky napr.). S nakupom GS som touto kupou skoncil, cest vynimkam ako impulzivne nakupy a pripadne dedictvo po prastrycovi instantoshim z Nagoje. Nove GS logo ma neberie a pri ich cenotvorbe to z mojho pohladu prakticky nedava zmysel. Plus trochu akcelerovali moj zaujem o niektorych swiss a nemeckych vyrobcov, ale to je do inych vlakien :)

Tyvole zachvili vytasi dipsicka v jinem vlakne ...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tyvole zachvili vytasi dipsicka v jinem vlakne ...

 

no to snad ani nie.. ak uz by musel byt R., asi by som lovil stare GMT. Zo sucasnych znaciek ma skor zaujima napr. F.P.Journe - ale tu som zavadzal, lebo on je Francuz, heh. A ine, je toho vela. Kazdopadne ziadnu paniku, dipsicka nemam aktualne v plane :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak se mi stala malá patálie. SBGH257 mají silikon, takový ten GS, co už jinak nedělají. Tak jsem se byl zeptat: není náhodou guma i k SBGH255 (čili nelimitním černým)? Jo, je, normálně se dá objednat. Za kolik? 1800 (bez spony samozřejmě, ale tu bych si tam dal z nějaké jiné Seiko gumy).  Takže jasně.

 

Trochu jsem tušil, že se to musí nějak podělat, tohle bylo too good to be true.

 

Taky že jo. Volají, že přišla. Ale že je taková domodra. A do**dele. No je to ta k těm limitním. Ale v systému Seika se dá objednat guma i nelimitním? Po chvíli hledání se na to kápne: číslo dílu je v interním Seiko systému u černých STEJNÉ jako u limitek, prostě jim to tam naskočí k tomuhle typu pouzdra. Nevšim jsem si já, nevšim si Koscom (všichni myslím omluvitelně).

 

Tak mám teďka dilema. Brát si ji nemusím, ale 1800 nejsou zase tak šílené peníze. U SBGA029 i SBBN031 to bude ale vypadat ale dost divně, ale zase je ta guma super a třeba ji časem skrmím.

 

Co myslíte, mám ji stejně brát?

post-38718-0-71233700-1523440976_thumb.png

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, naživo jsem ji viděl. Kdybych ji naživo neviděl, ani o tom nepřemejšlím, ale ona je zase do ruky fakt příjemná a ta profilace je bad-ass. Ještě je malá šance, že to je jen glitch v systému, Koscom mi to zjišťuje, ale ruku na srdce, na 95% smolík.

 

Rozhodně dík za input, zkusím se zeptat ještě dál: kdybyste si kupovali gumu k 029, jaká by to byla? Já je zatím měl na gumě k želvám, jako špatný to neni, ale přece jen bych pohledal něco epesnějšího, ideálně ale od Seika.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...