Přejít na obsah

Kdo má jaké Grand Seiko


financ

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 3,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

-nedá se s tím flexit 🙂

-titan se poškrábe i o manžetu košile 

-nikde to nechtěj přeleštit = Japonsko

-servis = Japonsko

-machrindex = 0

- chybí lumi

 

 

+ skvělé zpracování

+krásná struktura ciferníku

+springdrive

+ pohodlnost

+nenápadnost

 

 

myslím, že uvalit za Seika takový prachy je už celkem slušná diagnóza. 😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@shewcza Jardo, že jsem diagnóza je mi jasný, ale víš co mě těší? - že nejsem sám :D Z mínusů mi dělá starost jen ten servis. Spring Drive je fakt specialita a stát se s ním něco, můžu se s nima rozloučit min. na půl roku... Další co mě sejří je absence jakýkoliv mikroregulace a pin-and-collar tah. Ale jinak ten cifr a všechno ostatní co uvádíš v plusech mi fakt nedává spát.

@WladimirTo se obávám, že by u mě nefungovalo. Ten cifr je přece jen o fous jinej a co jsem koukal na srovnání, GS ho má takovej hlubší, "bohatší" nebo jak to říct. Nevidět Snowflaky, tak bych po SARXech ani neštěknul. V tom je něco co se vymyká zdravýmu rozumu :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 minutami, warann napsal:

To nemám radost. Já si naopak myslel, že prodej všech Omeg, Rolex, IWC atd a pořízení třech GS je celkem racionální počin ;-).

Vzhledem k tomu, že tohle čtu/slyším skoro u všech recenzí, kde srovnávají s profláklejma značkama, tak na tom asi něco bude :)

Edit: a néééé, troje GS fakt neplánuju, jen ty Snowflaky by mně stačily :D

Upraveno uživatelem Radik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 minutami, xbraj19 napsal:

@Radik servisu u SD  bych se vůbec nebál, SD je spolehlivý stroj a servis není nijak zásadně dráhy ( a něco už servisují i v Evropě).

Asi tak. Vela "starych" SD na fore nebude. Moje divery su z 2015, kupovane ako nove. Cize siedmy rok na ruke. Zatial bez servisu. Mesacne daju tych +6 sekund. Co teda ujde 🙂 
Skor by som sa mal zamerat na vodotesnost. Bavil som sa o tom s jednym AD a ten mi vravel, ze nech pockam ked budu mat 10. A mne sa ich tak nechce posielat prec na dlhsiu dobu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 11 minutami, xbraj19 napsal:

@warann neboj, je to racionální počin. Nahoře je diskuze pouze o tom, jestli zrovna Snowflake :) 

To už je na každým 🙂 pro mě jsou to stále nejhezčí (to je individuální) "casual" GS, který si vezmu třeba i do bazénu za pořád ještě rozumný peníze k tomu co za ně dostaneš 🙂 kdybych mohl něco změnit, tak bych je bral v oceli.

DSC00056-01.jpeg

20200912_191318-01.jpeg

20200909_120504-02.jpeg

20200827_144655-01.jpeg

20200730_150414-01.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem se Snowflaky spokojený. Titan mi vyhovuje - je lehký a v zimě na ruce příjemnější, než ocel. Zatím jsem ho nepoškrábal, ale jsem opatrný člověk. Ciferník je parádní a k tomu Spring Drive. Pokud ještě nemáš hodinky s bílým ciferníkem, tak bych do Snowflaků šel. Potom je ještě "bílý" White Birch (nově i se Spring Drive, SLGA009), ale ten je cenově dost nad Snowflake a upřímně, mně se bříza zase tak moc nelíbí, sníh je pěknější :)

Mám podobné dilema, že bych si ke Snowflakům dokoupil High Beat "Summer" SBGH271. Bojím se ale, že bych dvoje GS neunosil :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 14 hodinami, shewcza napsal:

-titan se poškrábe i o manžetu košile 

 

Tady bych jen doplnil, že to s titanem nemá nic společnýho, je to zkrátka vlastnost jakýchkoliv leštěných lunet:default_wink: jinak s tim servisem je to jako cokoliv jinýho v téhle cenové hladině, žádnej extrém, tahle urban legend, že je to "problém" tady koluje už dlouho. Celkově jsou to v portfoliu GS pořád top hodinky a právě ten titan je na nich asi to nej. Ale je pravda, že teď bych šel do SBGA415 co postnul @prischera , to pouzrdo je geniální

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...