digiMonster Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Silk dial Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Oblíbený baterky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 Jaká to je reference? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 před 13 minutami, safi napsal: Jaká to je reference? Pokud myslíš mě, tak SBGV245 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 zaujaly mě, protože většinou je vidím se žlutou vteřinovkou, která mi k nim nějak nesedne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka1985 Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 SBGA029 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 SBGR001 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 Podzimni SBGN005, mimochodem ukončený model... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2022 Každý podzim se těším na přezutí strapu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 Zbožňujem ich Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bhuzcrecelu Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 To tak koukám na nový model SBGY011 "Asaborake" s upgradovaným ciferníkem typu mých SBGR287 "Washi". Na půlvteřinu mi cosi blesklo hlavou, ale bez datumovky to není nic pro mě. Nu a na zápěstí se to hned taky uklidnilo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krizko Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2022 Na novej koži od miestnej legendy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 V 16. 11. 2022 v 7:29, krizko napsal: Na novej koži od miestnej legendy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak to je teda nádhera. To je ještěrka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krizko Odesláno 21. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2022 V 18. 11. 2022 v 21:56, Vladar91 napsal: Tak to je teda nádhera. To je ještěrka? áno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 V pondělí jsem se stal hrdým majitelem Grand Seiko SBGP017 a po celý týden mi dělají hroznou radost...nemůžu se na ně vynadívat...ciferník bomba, i na tom řemenu jim to sluší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 V 25. 11. 2022 v 14:25, Martin_S napsal: V pondělí jsem se stal hrdým majitelem Grand Seiko SBGP017 a po celý týden mi dělají hroznou radost...nemůžu se na ně vynadívat...ciferník bomba, i na tom řemenu jim to sluší pěkné, dobrý výběr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 Taky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 30. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 Ivory Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se