Jump to content

Recommended Posts

Posted

Presne 🙂 
A na tie moje este ani poriadne nezaprsalo....kurna. Asi by si mi mal poradit nejaky naramok, co chrani dajvery pred vlhkom. Ale bez toho, aby som musel vycestovat do Tibetu a pod. 🍻 
Pripadne, vieme dat zraz a prednesies modlitby?

Posted

Zraz v Prahe? Kedykolvek 😅 a dam Ti ochranny naramok.

Inak moja teoria je, ze ked sa k hodinkam nechovas uzkostlivo, fakt ich nosis a vystavujes zivlom, nebojis sa ich ked tak i dojebat…tak je vsetko v pohode a drzi ako ma. Plus ked sa tomu vystavis tak vlastne ides tomu stasticku naproti, a…velmi casto to takto dopadne.

Ostatne je v rukach lejdy-bojov na nocnej smene v Thajsku, pripadne “zlatych tureckych ruciciek” kdesi v Nemecku/Svajciarsku…alebo ak neposluchas a mas ofoliovane Rolady v trezore, tak to dototo svisti, co to po vyrobe balia do folie.

Naramky, goralky a prstene samozrejme tiez pomahaju, ale to uz je “vyssi divci”, magia a placebo. 🙃

F.

Posted
11 hours ago, F.B. said:

Zraz v Prahe? Kedykolvek 😅 a dam Ti ochranny naramok.

Inak moja teoria je, ze ked sa k hodinkam nechovas uzkostlivo, fakt ich nosis a vystavujes zivlom, nebojis sa ich ked tak i dojebat…tak je vsetko v pohode a drzi ako ma. Plus ked sa tomu vystavis tak vlastne ides tomu stasticku naproti, a…velmi casto to takto dopadne.

Ostatne je v rukach lejdy-bojov na nocnej smene v Thajsku, pripadne “zlatych tureckych ruciciek” kdesi v Nemecku/Svajciarsku…alebo ak neposluchas a mas ofoliovane Rolady v trezore, tak to dototo svisti, co to po vyrobe balia do folie.

Naramky, goralky a prstene samozrejme tiez pomahaju, ale to uz je “vyssi divci”, magia a placebo. 🙃

F.

👍 🤣

Posted

Ten vie o vsetkom, to je vec i(n)sta. Uz kuje nejaku odpoved, aj s fotkami z nocnej, kde vznikaju GSa s dulkovou koroziou. Dnes mal @dr.sphinx na ruke nejaky vitamin D, a ten teda dulkovu koroziu nemal…alebo iba este neboli pod lupou? 

F.

Posted
18 hours ago, EpsteinBarr said:

@bluman Neviem, co sa smejes. Toto vsetko su vazne veci. Plus teoria tankerov (ale tam GS nikdy nerobili). Esteze o tejto debate nevie @instant ten by nas tu rozniesol v zuboch. Lejdy-bojov 🤣

Ale ano, ved za filozofiu 👍😉 . Co je teoria tankerov?

Takze nosit, nosit, nosit... OK, nech len nekecam, here we go.. 🫠 (ale to dalo roboty, pekne ich odfotit, uff 😅)

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

offshore GS artisan studio vyfotene pri pobrezi malajzie. vzacny moment pri striedani posadky kedy sa lod dostane do vysostnych vod malajzie a moze doplnit ludske sily, roboty a zasoby na dalsi turnus. kolorovane

Ship Graveyard | Foundation 

• 2 weeks later...