dr.sphinx Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Tak už jsem mezi vámi... :-)SBGH005? Ať slouží! Kdybych vybíral hibeaty, skončil bych asi přesně u nich. GS černé ciferníky s broušenými ručičkami nebývají tak opěvované jako lesklé protějšky - nezaslouženě. Zatím si ale v tomhle žánru vystačím s baterkáči :-)Také jsem chtěl ty japonskou preciznost vyzkoušet. Takhle to dopadlo...Broušené ručičky a modrý sunburst jsou parádní. Beru zpátky co jsem napsal prve - tahle kombinace by možná byly optimální hibeaty :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 Japonske ingy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejan Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 (upraveno) Upraveno 8. dubna 2017 uživatelem rejan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Foto na ruce je snad povinnost! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Antimagnety jsou bozi...jak baterky, tak automaty, svetle i cerne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejan Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 No dobrá tady je,sice to není moje ruka,ale jako ilustrace proč ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 tyhle jsou SUPER!!gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Diversy na gume Japonec je blázon, tam je láska každého polroka na novo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 22. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2017 Pro oživení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Ze se mi to sem chce davat.. po Mathiasovi .. :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 petr_cha: Klasické tvary jsou taky fajn, u GS obzvlášť :-) Mimochodem, měřil jsi, jestli se ta "lepší" 9F opravdu drží těch udávaných plus mínus 5 vteřin za rok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Mam je od brezna a odchylka je stale mensi jak jedna vterina... Takze snad jo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Tak to je fajn, ptal jsem se proto, že u mých "lepších 9F" SBGV 019 mezi posledními dvěma změnami času byly asi dvě vteřiny, čili pořád dle specifikací, ale nepěkně blízko jejich mezím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Co tam asi bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 (upraveno) Dole píšu, že instantné ramen rezance edit: no ukáž... Upraveno 27. června 2017 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Já řikal, že jsou Timeless rychlý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 To neni thajsky, spis neco z japonska Znali uz poznaji pohon: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Si to fakt vychutnáváš .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 To je dráma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Schválně jestli to jsou ty, co si myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se