Dantechno Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Kluci, můžu si s vámi hrát? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Eklektik, super. Ako vyzera ten cifernik v reale? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Eklektik, veri nájs bjútiful! Zo mna je odkedy ich mam viacmenej OWG, taham ich 98% casu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 (upraveno) Kluci, můžu si s vámi hrát?No jasně, tady jsou všichni děsně hraví. Já ty tvoje viděl naživo, bylo to Na Poříčí a nebyly ani vystavené, protože šly údajně rovnou předobjednateli. Jsou fajn, ale dovolím si jako starý skeptik poznamenat: cifr je nádherný, ale trochu jsem si říkal, že by se mi mohl přejíst. Měli tam i limitku ze stejného vrhu, vínový cifr se stejnou profilací a se 4Hz strojkem. Já bych si časem rád nějaká základní ne-hibeat GSa taky rád koupil a trochu jsem o nich přemýšlel, ale nakonec to někdo vyřešil za mě, už tam nejsou Upraveno 9. července 2018 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 ... protože šly údajně rovnou předobjednateli...Nikoliv údajně, ale opravdu. Takže už tři kusy v ČR. To je hezký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Tak já jsem psal údajně, protože jsem přímo u prodeje nebyl Tak se možná časem dohrabou i na čtyři (nebo je to už i víc?) jako SBGE033 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 (upraveno) Tohle vlákno si budu muset snad zakázat.Nádherný kousky chlapi! Upraveno 9. července 2018 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Eklektik, super. Ako vyzera ten cifernik v reale? Není to taková divočina, jak se může na fotkách zdát. Ten plastický cifr je vidět až tak z 15 cm, nebo na přímém světle. Jinak se zdají být tmavě (šedě) modré. Spíš jsou výraznější indexy. Ty skosené leštěné hrany hází pořádné odlesky. Zo mna je odkedy ich mam viacmenej OWG, taham ich 98% casu. Snoflake zbožňuju. Bohužel na mou ručku už docela velké. Ale hrozná krása... Já ty tvoje viděl naživo, bylo to Na Poříčí a nebyly ani vystavené, protože šly údajně rovnou předobjednateli. Jsou fajn, ale dovolím si jako starý skeptik poznamenat: cifr je nádherný, ale trochu jsem si říkal, že by se mi mohl přejíst. Měli tam i limitku ze stejného vrhu, vínový cifr se stejnou profilací a se 4Hz strojkem. Já bych si časem rád nějaká základní ne-hibeat GSa taky rád koupil a trochu jsem o nich přemýšlel, ale nakonec to někdo vyřešil za mě, už tam nejsou Já právě kupoval s tím, že by mě mohli kvůli tomu cifru bavit dlouho. Ale je pravda, že to jsem si u svých prvních vlnkových bondovek myslel taky a vydržely půl roku, než jsem se zbláznil do keramik a prodal je. Ale můžu říct, že ty už pryč nedám. Tak uvidíme, co tyhle GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monika1910 Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Kluci, můžu si s vámi hrát? 20180709_075215.jpg Eklektik, veri nájs bjútiful! Zo mna je odkedy ich mam viacmenej OWG, taham ich 98% casu. IMG_4377.jpg Chalani, tie číselníky sú perfektné... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Elektik: krásný to máš, ta modrá je skvělá. Užij si skvělý hodinky! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 eklektik:no, každá hra má svá pravidla. Tady na fóru je takové nepsané pravidlo, že čím dříve ty hodinky pošleš dál, tím více získáváš bodů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Jasný A deset chronoblutišťáků navíc, když půjdou za polovinu nákupky, předpokádám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 No užívej je, zatím je dost času. A syp tu fotky toho cifru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 a chčije a chčije Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 kdyz uz muze mit kdejakej vycucjogurt rolady, tak je cas se vratit do vod GS popravde se divim, ze se vydrzely valet v prodejnim vlakne tak dlouho, podle me je to velice povedenej entry level model.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Mooc suší pane. To ne malý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elninoelnino Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 v práci poslední dobou pořád takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se