Přejít na obsah

Kdo má jaké Grand Seiko

financ

Doporučené příspěvky

Kluci, můžu si s vámi hrát?

No jasně, tady jsou všichni děsně hraví.

Já ty tvoje viděl naživo, bylo to Na Poříčí a nebyly ani vystavené, protože šly údajně rovnou předobjednateli. Jsou fajn, ale dovolím si jako starý skeptik poznamenat: cifr je nádherný, ale trochu jsem si říkal, že by se mi mohl přejíst. Měli tam i limitku ze stejného vrhu, vínový cifr se stejnou profilací a se 4Hz strojkem. Já bych si časem rád nějaká základní ne-hibeat GSa taky rád koupil a trochu jsem o nich přemýšlel, ale nakonec to někdo vyřešil za mě, už tam nejsou :)

Upraveno uživatelem dr.sphinx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Eklektik, super. Ako vyzera ten cifernik v reale?

Není to taková divočina, jak se může na fotkách zdát. Ten plastický cifr je vidět až tak z 15 cm, nebo na přímém světle. Jinak se zdají být tmavě (šedě) modré. Spíš jsou výraznější indexy. Ty skosené leštěné hrany hází pořádné odlesky.

Zo mna je odkedy ich mam viacmenej OWG, taham ich 98% casu.

Snoflake zbožňuju. Bohužel na mou ručku už docela velké. Ale hrozná krása...

Já ty tvoje viděl naživo, bylo to Na Poříčí a nebyly ani vystavené, protože šly údajně rovnou předobjednateli. Jsou fajn, ale dovolím si jako starý skeptik poznamenat: cifr je nádherný, ale trochu jsem si říkal, že by se mi mohl přejíst. Měli tam i limitku ze stejného vrhu, vínový cifr se stejnou profilací a se 4Hz strojkem. Já bych si časem rád nějaká základní ne-hibeat GSa taky rád koupil a trochu jsem o nich přemýšlel, ale nakonec to někdo vyřešil za mě, už tam nejsou :)

Já právě kupoval s tím, že by mě mohli kvůli tomu cifru bavit dlouho. Ale je pravda, že to jsem si u svých prvních vlnkových bondovek myslel taky a vydržely půl roku, než jsem se zbláznil do keramik a prodal je. Ale můžu říct, že ty už pryč nedám. Tak uvidíme, co tyhle GS :)

Odkaz ke komentáři

a chčije a chčije

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...