blackhead Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Ja se taky divim, asi ma malo lidi na GS koule, pritom za dany prachy lepsi hodinky nekoupis, btw. myslels Dana s tim R jo? ... kdyz uz muze mit kdejakej vycucjogurt rolady, tak je cas se vratit do vod GS popravde se divim, ze se vydrzely valet v prodejnim vlakne tak dlouho, podle me je to velice povedenej entry level model.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 u nas chcije uz druhy den Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 kdyz uz muze mit kdejakej vycucjogurt rolady, tak je cas se vratit do vod GS popravde se divim, ze se vydrzely valet v prodejnim vlakne tak dlouho, podle me je to velice povedenej entry level model..Pekne, ja som kazde rano vahal. Su take.. nacelnicke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 ...Su take.. nacelnicke Já myslel, že jsou pro tebe takovýhle hodinky spíš "účtovnické" Jdu si je hned nasadit, už dlouho nebyly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Taky mi dlouho cukal prst na spoušti, ale byly by mi velký. Zůstanu věrný lvíčatům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Já myslel, že jsou pro tebe takovýhle hodinky spíš "účtovnické" Jdu si je hned nasadit, už dlouho nebyly.To su so svetlym cifrom. Take nudne sede obyc seika. Tieto su nacelnicke. Ma ich nacelnik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ketiv Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 S dovolenim se rovnez pridavam do skupiny majitelu GS . Nejdrive jsem se toho Champagne dialu bal, ale ted musim rict, ze jsem nadsen, jak dokaze byt na slunci zabavny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Nedavals je uz do "co mate na ruce?", Tam jsem na ne uz koukal, ale z te fotky neuhodl barvu cifru.. takze az tady.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Hmm, kolega! Ten ciferník se někdy opravdu tváří zcela stříbrně. Je to pořádný měňavec. S dovolenim se rovnez pridavam do skupiny majitelu GS . Nejdrive jsem se toho Champagne dialu bal, ale ted musim rict, ze jsem nadsen, jak dokaze byt na slunci zabavny. Nedavals je uz do "co mate na ruce?", Tam jsem na ne uz koukal, ale z te fotky neuhodl barvu cifru.. takze az tady.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ketiv Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 petr_cha: Dával. Jak píše p3k, cifr až neuvěřitelně mění barvy. . Ještě jsem se snažil zvýraznit jeho "přirozenou" barvu bílým papírem pod hodinkami. p3k: Také zdravím, pane kolego! Všiml jsem si tvých krasavic. I to mě podpořilo v rozhodování . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 (upraveno) já snad kápnu slzu to mě těší, ať Ti dělají radost min. jako mi.Např., pohled na "nepřesnost", třeba ve WatchCheck, je opravdu fajn. Upraveno 25. července 2018 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Ještě tady vyvěsím svou "stížnost" na nepřesnost SD v mých SBGA001 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2018 (upraveno) tak zase na pracce a s dvěma nedostatky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. srpna 2018 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ketiv Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Taky hodim sve sampanske . Jinak toho vyuziju a zeptam se. Rad bych si nechal udelat remen (asi od Simy) a nekde prikoupil sponu GS (idealne motylovku nebo preklapecku). Poradite, popripade mate neco zbytneho doma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Taky pridam par kousku. Na Radka @Maxel to nema, ale snazil sem se z iphonu vytahnout co to dalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 nikde nikto, iba ja. tomu hovorim dovolenka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 (upraveno) cool as ice Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. srpna 2018 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 From Bayern with Love Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 Domovýroba šampaňského ciferníku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 (upraveno) nacelnicke Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. září 2018 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se