xbraj19 Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Tak ja sem taky neco slintnu, at se mi to konecne zaradi do sledovanych vlaken Po minulem tydnu, kdy jsem si vyzkousel quartzove GS divery jsem zjistil, ze uz bych asi dokazal prezit s baterkama. Ted jeste sehnat koule dat za baterku sto litru... ale chce to cas. K MM300 jsem taky dospel az cca po trech letech... Vidíš, vidíš a moje za hubičku ti nebyly dost dobré :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 @xbraj - doktor pred tebou to uz upresnil. Bavim se vyhradne o GS diverech SBGX117. Tyhle a nebo tunaky. Jine "jumping second" nee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Presne ty jsem myslel doktore! Nejvic ted nosim reedici mas62 na bondackym natu, idealni kombinace na misto sbgv na EDC, v GS tapu a nevim kudy kam ... A co ty, jak jsi na tom?Blackhead asi myslel svoje bývalý geniální SBGV007, divery jsou cenově opravdu smutnější příběh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 ...Tyhle a nebo tunaky. Jine "jumping second" nee Šišmarja Ondro a spol. vyrostete někdy? Presne ty jsem myslel doktore! Nejvic ted nosim reedici mas62 na bondackym natu, idealni kombinace na misto sbgv na EDC, v GS tapu a nevim kudy kam ... A co ty, jak jsi na tom?Když se teda ptáš: GS celkem beze změn - SBGV019 - definitiva, SBGV007 - obtížně prodejný (že) a asi nic jinýho na způsob 44GS nepotřebuju, SBGT241 - uvidím, SBGA029 so far so good, SBGE033 - poctivě je rasím a asi si je fakt nechám, nějaký slušný formální GSa budou vždycky, ale univerzálů moc nemaj. Celkem ale chápu, že ty sedmičky šly, já je taky měl chvíli prodaný. Někdy budu chtít zkusit i mechaniky, spíš nehibeat a klidně nějaký úplně základní. Dělám si spíš radost relativně vzato drobnostma (Ananty, Tuna Light, Summitery) a trochu přemýšlím o tom, jestli nakonec od korunek nekousnout nějaké ty no-daty (ale asi ne suby). Jo a ještě začínám brát na milost GS SBGB, moc se mi to nelíbí... Konec zprávy o stavu unie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Ja taky, ted zrovna vybiram kolo, ale asi ho nekoupim, rikam si ze na zimu je to blbost ... Dělám si spíš radost relativně vzato drobnostma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Šišmarja Ondro a spol. vyrostete někdy? Vyrostem, ale pomalu Kdyz ja mam rad, jak vterinovka pluje. Kvarcek mam nekolik, tak zas jako pozor (Certina, Timex, solar Tuna). Kdyz uz ale kvarc, tak mam radsi poradny dygyny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Ale houby pluje, jen to tu vteřinu neuroticky rozseká na zbytečně moc kusů, zato kvarcy dvakrát měří, jednou řežou. Ad dygyny: furt nevím, jestli jsem moc mladej, nebo moc starej blackhead: už jsem měl rozepsanou velmi předvídatelnou odpověď, ale musím se sebezapřením uznat, že občas záleží nejen na těch h. věcech. Kolo na zimu je ale asi fakt hovadina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2018 pohodička s plující vteřinovkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ketiv Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 p3k: velká pohodička s nádhernýma hodinkama . Nebudeš mít cestu na letošní SEW do Brna? Přemýšlím, že si ty stejné vezmu s sebou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 ja momentalne baterkovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Hmmm....mohli by sme zajst na pivo, nech sa na tie kvarcky pozriem nazivo.Parada !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Pěkný jsou...ani nevim, který bych v přímé konfrontaci vybral (tmavý x světlý) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Sasa, mal som oboje, cierne su zaujimavejsie. viac kontrastu. Ale ani svetle niesu na zahodenie.Duri, mozeme daco spachat, som viac-menej v KE cely cas teraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 p3k: velká pohodička s nádhernýma hodinkama . Nebudeš mít cestu na letošní SEW do Brna? Přemýšlím, že si ty stejné vezmu s sebou .Rád bych, ale vypadá to, že tam budeš pravděpodobně jediný (ečný) exponát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Po delsi dobe na ruce a opet se kocham Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relativ Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Oprava čerpadla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Perfektni kombinace na Lexus clubu na Facebooku jsi? Par z Chronomagu s Lexusema uz se nas tam seslo... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 nepouzivam Fb takze nie som.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 .Vyzvy od vedle se nebojis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se