instant Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 To se ti to pak fotí...ale vždycky když vidim ty modrý ručky a šmirgl cifr, tak mi srdce zaplesá......pak ale pohled sjede na ty čudly a rychle mě to přejde ...ci to nebude nejaka nevyriesena vec z obdobia ranej puberty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 blackhead: Zatím nic, třeba se i zadaří, ale to jsem si nedávno říkal u jiný akvizice taky instant: Kdepak, pošlou a ani nejsou sami, kdo je k tomu svolný - nepleteš si je z AZFT? I když co já vím, třeba by to po telefonu šlo i u tam. S komunikací teďka taky nebyl problém, neděle neneděle. SD GMT za trojku, to je taky síla. mne povedali ze neposlu. predaju to hocikomu, len ak je shipping adresa v USA.. aspon tak som to pochopil inac tie 101ky tiez nevyzeraju zle.. asi najvacsie GS automaty, 42mm.. bruseny tah.. no date.. tych sa vela urcite nepredalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 To se ti to pak fotí...ale vždycky když vidim ty modrý ručky a šmirgl cifr, tak mi srdce zaplesá......pak ale pohled sjede na ty čudly a rychle mě to přejde Forma a funkce jedno jsou!V děravém džbánu nedoneseš ani Poličku ani splašky ze západočeské metropole.Jako někdo, kdo stopuje denně Ti říkám: vyprázdni svůj půllitr, Padawane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 Forma a funkce jsou opravdu jedno - a právě proto je to s těmi čudly takové téma, poněvadž fuknčně jejich velikost vynucená není - prostě tu estetiku kapesních chron předělaných na náramkové hodinky Seiko u SBGC chce. Ještě časem začnu shánět SBGB mne povedali ze neposlu. predaju to hocikomu, len ak je shipping adresa v USA..inac tie 101ky tiez nevyzeraju zle.. asi najvacsie GS automaty, 42mm.. bruseny tah.. no date.. tych sa vela urcite nepredaloAspoň někde jsem za VIP Ale fakt to jde, na chnmg nejsem sám. Stojedničky taky dobrý - ale mně u týhle řady přijde být macaté pouzdro plus trojčlánek trochu disporoporční, vlastně by mi dávalo víc smysl, kdyby ty menší (051 atd.) měly trojčlánek a ty větší naopak pěti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 blackhead: Zatím nic, třeba se i zadaří, ale to jsem si nedávno říkal u jiný akvizice taky instant: Kdepak, pošlou a ani nejsou sami, kdo je k tomu svolný - nepleteš si je z AZFT? I když co já vím, třeba by to po telefonu šlo i u tam. S komunikací teďka taky nebyl problém, neděle neneděle. SD GMT za trojku, to je taky síla.Skoda ze nema sbgj001, i kdyz ty 003 taky nejsou k zahozeni, quartzy radsi uz ne, to bych zas nic jinyho nenosil ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 Forma a funkce jsou opravdu jedno - a právě proto je to s těmi čudly takové téma, poněvadž fuknčně jejich velikost vynucená není - prostě tu estetiku kapesních chron předělaných na náramkové hodinky Seiko u SBGC chce. ... Tak třeba tlačítka na Moonech byly docela marný, já bych se s Apollo 13 nevrátil.Velký tlačítka asi lze najít i jinde, zrovna ty SBGB mi připadaj ještě víc jako stopky......a přitom jsou mi SBGC bližší. Asi potřebuju nějakou tu úchylku - příští zastávka O. Ploprof Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eiffel08 Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 mne povedali ze neposlu. predaju to hocikomu, len ak je shipping adresa v USA.. aspon tak som to pochopil inac tie 101ky tiez nevyzeraju zle.. asi najvacsie GS automaty, 42mm.. bruseny tah.. no date.. tych sa vela urcite nepredaloZdravim, par dni tady brousim kolem GS a musim rict, ze me opravdu dostaly, muzu se zeptat na nazor na ty SBGR099, myslim ze za tu cenu je to skvela nabidka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 Jsou k vidění v Praze (varianta s novým ciferníkem), jsou docela masivní. Nabídka je to určitě dobrá, ale nezapomeň na DPH a výše dokumentované nejasnosti ohledně možnosti poslat mimo US - záleží asi na tom, jak se tam zrovna vyspí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eiffel08 Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 No prave, nechci to zakriknout, ale mozna by mi je nekdo mohl privezt, takze tohle by odpadlo, ze sou masivni je jedine dobre, preci jenom jsem trosku vic narostl, takze tech 42 je pro me asi minimum, ze to nema datum mi i vyhovuje, stridam ted dvoje automaty a u jednech je datum a furt to stelovat me fakt nebavi. Jen bojuju, ze bych mohl mit tak drahe hodinky, myslim pro me Bohuzel Praha je ted pro me pase, marodim se zadama a chvilku to jeste potrva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 podla mna ak si OK s velkostou tak s tym starym cifrom su super http://youtu.be/AkCBjwjyH08 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Skoda ze nema sbgj001, i kdyz ty 003 taky nejsou k zahozeni, quartzy radsi uz ne, to bych zas nic jinyho nenosil ... keby mal SBGJ001 tak uz by ich nemal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 keby mal SBGJ001 tak uz by ich nemal Objevili se tam ale 011! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eiffel08 Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 No prave sem prevedl penize, ale jak se rika, nerikej hopla...;D, ted jeste mesic cekat nez se kamos vrati. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 ja sa GS trvalo vyhybam, ale asi sa budem musiet pritlacit a nejake skusit. Ked pozeram na tie premakane ciferniky na DJ so smooth lunetou sa nechytaju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 ja sa GS trvalo vyhybam, ale asi sa budem musiet pritlacit a nejake skusit. Ked pozeram na tie premakane ciferniky na DJ so smooth lunetou sa nechytajuja sa GS trvalo vyhybam, ale asi sa budem musiet pritlacit a nejake skusit. Ked pozeram na tie premakane ciferniky tak DJ so smooth lunetou sa nechytaju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 (upraveno) V neděli zaplaceno, dneska Fedex avízo. Tady je svět ještě v pořádku Mimochodem čekněte stránky z Poříčí, stará loga dolů budou možná i globální akce, jen by se o tom lidi museli dozvědět. Upraveno 9. ledna 2019 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Globální akce to není.Ale pro pořádek, když už to dávám na Instagram:sbga029 = 135 120sbgr057 = 91 360sbgv007 = 67 440 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eiffel08 Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 V neděli zaplaceno, dneska Fedex avízo. Tady je svět ještě v pořádku Mimochodem čekněte stránky z Poříčí, stará loga dolů budou možná i globální akce, jen by se o tom lidi museli dozvědět.Muzu poprosit, stranky z Porici je Koscom? A ona je nejaka akce na vymenu ciferniku? Omlouvam se ale sem fakt zacatecnik:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Koscom zlevnil GS na prodejně se staršim logem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Tak jste mě po dlouhý době donutili zavítat na GS stránky a neměl jsem to dělat. Já když vidím ty nový SD modely, tak se mi chce i po dvou letech brečet...jinak ty sbgj011 a 13 jsou krásný, ale stejně by mě po chvilce přestaly bavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se