Piplík Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 odkial mas ciernu gumu? vsade sa povaluju len modre..Tak jsem zmátl i odborníky (-:Guma je modrá, jen úprava fotky to změnila na černou (-: Ani jsem to nechtěl, ale vypadlo to tak z aplikace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 Škoda Tyhle fotky, co vyhrabal instant - fakt si myslím, že to na nich je černá: Ale na druhou stranu bych teď odpřísáh, že Pilík má černou, a vono ne. Tak nevim. V systému Seiko má ta modrá stejný kód jako ta domnělá černá se sponou (a za příslušný prachy) - R0141AR. Nechce konečně někdo risknout JP objednávku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 Tak jsem zmátl i odborníky (-:Guma je modrá, jen úprava fotky to změnila na černou (-:Ani jsem to nechtěl, ale vypadlo to tak z aplikace jak zmatl - normalne si nas ojebal prefarbil fotku.. tak konec poplachu, modra.. doktore - musi existovat aj cierna.. len musime vydrzat a nepolavovat v nasom titanskom usili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 V mém případě jde spíš o ocelářské úsilí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Jak jsem v pátek skončil pracovní týden s GS, tak při pondělí začínám s druhýma... Dneska už teda v košili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlablaB Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Škoda Tyhle fotky, co vyhrabal instant - fakt si myslím, že to na nich je černá:gs black? rubber.jpggs black? rubber 2.jpg Ale na druhou stranu bych teď odpřísáh, že Pilík má černou, a vono ne. Tak nevim. V systému Seiko má ta modrá stejný kód jako ta domnělá černá se sponou (a za příslušný prachy) - R0141AR. Nechce konečně někdo risknout JP objednávku? Ja mam momentalne v Koscome objednanu tmavomodru verziu, ktora je sucastou setu k SBGH257G (ciernu verziu v ich systeme nenasli).Ale ak by niekto vedel o dostupnej ciernej verzii - rad sa pridam k objednavke... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 (upraveno) Ano, to je ta, co tu všichni máme, k SBGH257. Zmatek vzniká i tím, že tu samou modrou Seiko systém házel (či stále hází) i jako náhradní díl k SBGH255 (stejné pouzdro, stejné díly), takže pak snadno vznikne dojem, že bude černá. edit: vlastně se opakuju se systémem, sorry. Upraveno 18. února 2019 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Poptal jsem se v londynskem butiku a jsou schopni tu cernou gumu objednat z Japonska. Ale neni to bez hacku, je k tomu podminka si pro ni dojit do butiku s hodinkama a oni ji nasadej....fakt tyhle komedie nechapu, uz jak rolex skoro.... Kazdopadne kdyby ji nekdo chtel, muzeme to spachat. Ale asi jenom jeden kus, mozna 2 kdyz tu prvni "ztratim" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 (upraveno) No asi neni butik jako butik. Jsou si stopro jistý, že to není ta modrá? I se sponou? Podělili se o cenu? A s povinnou výměnou u nich je to fakt kktina, ale třeba to Seiko zavedlo jako opatření po zkušenostech z Prahy - pokud vím, tak náhradní gumy k SBGH257 prodali už snad čtvery, jen ty hodinky se jim tam furt válí edit: vlastně asi pět - BlablaB taky Upraveno 6. března 2019 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Cenu jsem poptal dneska, tak uvidime. Jo urcite cerna, psal jsem model a cernou barvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Tak cele to dostalo necekany smer. Gumku mam na hodninkach (museli ji nasadit, na tom trvaj), vecer ji sundam a kdyby ji nekdo chtel koupit tak PM. Jinak je u nich mozne gumu zakoupit, ale hodinky se jim museji poslat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Jeste fotos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 A to tu gumu tam dali naopak schválně? Možná proto trvali na tom, že to tam musí dát oni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 No ja nemel moc cas, tak uz jsem je tim neotravoval - stejne jsem vedel ze ho hned sundam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Obráceně řemínky dávají běžně. Ale když může i PP, co by nemohlo GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Jo a potkal jsem tam typka co mel na ruce SBGA387 (na druhy mel nejaky Lange chudak jeden ) a ten cifr je nadhernej. Pry neofiko dovezli 10ks do evropy a 4 jsou jeste ke koupi - nikde na netu asi nebudou ponevadz je nesmej "ukazovat". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 K pyžámku dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krizko Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Kúpené od miestneho člena pred týždňom, odvtedy na ruke každý deň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Tak teď už já, jen já: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se