kvejkr Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 Zdravim pánové, věděl by někdo o firmě v Praze, která by zvládla bezpečností dveře do pár dní? Díky za pomoc a hezký večer.
Bullet Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 Ja mel v byte dvere od firmy NEXT, mohu doporucit, koukni na net.
Gustaf Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 my máme od fi CAG a spokojenost, ale určitě nebyly hotový za pár dní. Nejdříve zaměření a pak výroba....ale třeba poskytujou i nějakou rychlovku. Jukni na net, určitě maj pobočku i v Praze
blackhead Posted November 18, 2013 Report Posted November 18, 2013 Ja taky Next, perfektni kvalita, muzu doporucit.
Begi Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 ja mam dvere, pivnicu i garaz Adlo. Su aj v CR samozrejme. No par dni to nebude, vsetko sa vyraba na mieru, len vtedy je to ozaj bezpecnostne a nie otvoritelne otvaracom na konzervy...
Koza_c Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Dvere mam SCHERLOCKhttp://www.sherlock.cz/dodani a vyroba vcetne montaze Zarubne 30dni3x pytel spotreba Betonu u montaze na cez prodejce rika pri zabouchnuti at se radsi rozbije okno nebo vedle dveri ve zdi udelat diru.Mohu doporucit
elloco Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Dvere mam SCHERLOCKhttp://www.sherlock.cz/dodani a vyroba vcetne montaze Zarubne 30dni3x pytel spotreba Betonu u montaze na cez prodejce rika pri zabouchnuti at se radsi rozbije okno nebo vedle dveri ve zdi udelat diru.Mohu doporucit Máš pocit, že když tě bude chtít někdo vykrást, že na to půjde beranidlem? Nebo si spíš nějakou sofistikovanější metodou poradí se zámkem? Bohužel pak plnění od pojišťovny je problematické, když není patrné násilí při překonání překážky. Nezbývá pak než poslat zámek na expertízu a doufat, že lupič byl amatér a zanechal v něm nějaké ty vrypy... Doporučuju připojení na pult ochrany. Jsou na místě docela rychle.
Moty Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 nechci brát iluze, ale nedávno byla zveřejněna studie, kterou provedly ve věznicích co je největší problém při vloupačce a bezp. dveře to fakt nebyly, je to primárně elektronické zabezpečení, dveře co maj x-bodý zámek, vylitý futra betonem a nevím co ještě je záležitost sekund, buď použijou hever, nebo bumping přes klíč, postupů je moc, samozřejmě malýho lapku co to neumí to odradí
Koza_c Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Máš pocit, že když tě bude chtít někdo vykrást, že na to půjde beranidlem? Nebo si spíš nějakou sofistikovanější metodou poradí se zámkem? Bohužel pak plnění od pojišťovny je problematické, když není patrné násilí při překonání překážky. Nezbývá pak než poslat zámek na expertízu a doufat, že lupič byl amatér a zanechal v něm nějaké ty vrypy... Doporučuju připojení na pult ochrany. Jsou na místě docela rychle.Tezko rici a kdyz to zkusi zamkem,tak mu to da jiste hodne prace jelikoz jsem zvolil MT5+http://www.multlock.cz/cz/produkt/1371-zamkove-vlozky-zamkove-vlozky-mt5.aspxa bezpecnostni kovani ROSTEX tr.4http://www.rostex.cz/eshop-bk-r1o-dekor-284.html
FrantisekH Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Když nic nemáte nic vám neukradnou
Koza_c Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Když nic nemáte nic vám neukradnouPresne tak.Bezpecnostni Dvere nemaji za ukol se do bytu ci kamkoliv dostat, ale co nejvice zneprijemnit coz rekne kazdy prodejce techto Dveri.
Begi Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Myslel som ze sa bavime o bezpečnostných dverach. Tam taha Hever&Bumping a spol. za velmi kratky koniec. Sent from Lumia 920 using Tapatalk
Begi Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 .Tezko rici a kdyz to zkusi zamkem,tak mu to da jiste hodne prace jelikoz jsem zvolil MT5+http://www.multlock.cz/cz/produkt/1371-zamkove-vlozky-zamkove-vlozky-mt5.aspxa bezpecnostni kovani ROSTEX tr.4http://www.rostex.cz/eshop-bk-r1o-dekor-284.html mám túto istú kombináciu Sent from Lumia 920 using Tapatalk
geometr Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Máme u bytu Sherlocky. Když nám je cca před nějakými 7, 8 lety montovali, bylo to tak, že pokud zárubeň měla standardní rozměry a byla slušně osazena (tj. nebyla různě zkřížená a zkřivená), tak dodání bylo u běžně nabízených typů dveří (pokud jste si nevymysleli něco extra, co se dalo ke dveřím přikoupit) v řádu dnů až asi 2 týdnů. Museli to prostě jenom přivézt od někud ze skladu a namontovat. My bohužel ač zárubeň byla dobře osazena, nemáme standard výšku (standard dveře šly tenkrát výškově trochu upravit, ale my jsme se ani do té trošky nevešli), takže jsme čekali asi měsíc, až vyrobí dveře. Ale servis byl perfektní - objednal jsem přes net, přijeli, změřili, řekli, že vyrobit na míru a do měsíce, že to bude a tak se taky stalo. Přijeli, namontovali, já byl asi o dvacet litrů lehčí a bylo. Dveře jsou bezproblémů do dnes.Jinak je potřeba nedělat si iluze o tom, že by snad nějaké dveře byly nepřekonatelné. Úkolem je znepříjemnit, amatéry odradit a případně něco navíc, jako protipožární a protihluková ochrana. Je potřeba dveře kombinovat ještě např. s pultem ochrany, pojištěním apod. A u pojistek dobře číst všeobecné a smluvní podmínky.
Tomas_2002 Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 Bumping se snad dá provádět jen u těch klasických klíčů ne ? U těch novějších ( s drážkou, nebo takové ty třístranné) by to jít nemělo ne ? Pod námi v baráku bydli expert na zámky a ten říkal, že přes ten novější zámek se nedostane z běžné zlodějské populace prakticky nikdo...
geometr Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 ... "prakticky nikdo." Ale 100% to nebude nikdy, tak jsem to myslel. Samozřejmě, že dneska jsou ty dveře a zámky hodně účinné, už jenom to že dneska na těch dveřích není pět zámků a dvě závory zevnitř. Pak je taky potřeba se zamyslet nad jinými cestami dovnitř - oknem, přes balkon, apod. I když to není úplně o dveřích, jejich účinnost proti vniknutí to defakto snižuje taky. A když vleze někdo dovnitř jinudy a vevnitř vedle dveří jsou na věšáku náhradní klíče, hned vedle nich ještě dálkový ovladač s klíči ke druhému autu...
Guest YPO Posted November 19, 2013 Report Posted November 19, 2013 dyž vidím tuhle statisticku, tak sou ty dveřníci vlastně chudáci ............. jestli nejni lepčí vytrhnout bankomat ze zdi x jakože lepčí riziko :-)
Speedster Posted December 12, 2013 Report Posted December 12, 2013 Použiju tohle vlákno, tady jsem vždy našel nějaké dobré doporučení tak to zkusím i ted.Potřeboval bych firmu ideálně z Brna, a nebo někoho kdo si ten objekt v Brně přijede očíhnout kdo by uměl navrhnout a zrealizovat kompletně zabezpečení domu, poměrně velké zahrady a taky garáže..google použít umím. Spíš jestli máte někdo dobrou zkušenost z nějakou firmou. Případně konkrétním člověkem.Díky
PetrF1 Posted April 10, 2015 Report Posted April 10, 2015 Rád bych obnovil diskuzi na toto téma. Je pro mě zrovna aktuální výběr bezpečnostních dveří a tak jsem to tady omrknul a zajímá mě názor na firmu Adlo.cz líbí se mi tam asi dvoje dveře. Znáte někdo?
Jeníkk Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 už jsem o nich slyšel od švagra. Byl na pobočce v Brně a říkal, že spokojenost.
Recommended Posts