Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Tak za 6 dní z Kanady je slušný. Unbranded UB101 Skinny Fit 14.5oz Indigo Selvedge Denim. 14,5 ouncový denim je asi tak "akorát", když seš dlouho zvyklý na džíny s elastanem :-D jo a díky MOCO za radu s velikostí (y)

Měl bych dotaz ohledně velikosti. Koukal jsem na míry UB na Cultizm. Určitě nejdůležitější je pás. Běžně kupuji 34/32 /Levis, Lee/ což by i dle tabulky sedělo. Sedí ty míry podle tabulky? Mám raději užší střih, takže uvažuji o UB 401. Džíny přes net jsem kupoval jenom jednou a to Levis Made and Crafted typ 511 a sedly jak prdel na hrnec. Myslíte, źe u UBček to bude stejné? :)

https://www.cultizm.com/en/denim/jeans/11369/unbranded-ub401-tight-fit-selvage-indigo-14.5oz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Změřil jsem své starší neelastické džíny a vybral (na radu MOCO) přesně to, co jsem naměřil. https://theunbrandedbrand.com/pages/measuring-guide. Velikost 40 odpovídá v pase 41 inch a to jsem naměřil na starších džínách. Chtěl jsem užší dole v nohavicích, ale u mé velikosti prostě užší nedělají, mám model skinny fit :-) Jinak vše sedí perfektně. První nošení jsem měl problém zavázat tkaničky :-D, ale teď už to povoluje a je to super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Normálně jsem pěkně v prdeli, chci si koupit další modráky, popřípadě čerňáky a nemůžu se pořád rozhodnout. Začal jsem na UB, potom že tedy Lee 101, pak Naked and Famous.....pořád se nějak nemůžu rozhodnout a to ještě uvažuji o Iron Heart........pořád na to čumím a hledám. Už si připadám jak nějaký úchyl na džíny. Co jedině vím, že by měly být okolo 14 oz.......nějaká rada od zdejších znalců? U těch Ironů mě sere akorát ta délka....nosím 32 a oni mají, tuším, 36.....jinak jsou parádní....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...