Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ale jó, dají se sehnat nějaký Jacques Lemans s etou, případně Rotary, počítám kolem šestky. Moc na to v krámech nekoukám. Jetý JL s etou se tady prodávaly i za 2000.

Posted (edited)

Docela by mě zajímalo co je v těch Jacques Lemans za strojek, googlil sem to a nic sem nenašel jenom vim že maj 21 kamenů takže to asi nebude eta, ale docela se mi líbí.

Edited by jtomes123
Posted (edited)

Docela by mě zajímalo co je v těch Jacques Lemans za strojek, googlil sem to a nic sem nenašel jenom vim že maj 21 kamenů takže to asi nebude eta, ale docela se mi líbí.

Do některých JL se dává eta 2824 a do jiných se dává Miyota, to bude těch 21 kamenů

Na to pozor, jestli chceš etu, budou mít na cifru napsáno swiss něco (made, movement)

A o těch seikách si myslím to, že v popisu na tebou uvedených stránkách je chyba. Není to automat, ale kvarc. A tady je máš za trojku

Edited by Horhe
Posted (edited)

Jinak s tou miyotou nevím, já s ní mám zkušenost špatnou a zapřisáhl jsem se, že už mi to do baráku nesmí, ale u jiných to bylo bez problému. Jedná se konkrétně o skákání (padání) vteřinové ručky. Asi díky nějakému vaklu v soukolí.

Tohle je ta moje miyota

https://www.youtube.com/watch?v=8zsl5yRrBLM

Edited by Horhe
Posted (edited)

Jo, možná jsem měl vadnej kus. Rozhodnutí je na tobě. Počítej, že ten švýcar bude v každém případě dražší. Miyota 8215 a podobné nemají hacking, a mají pouze jednostranný nátah (to není až takovej problém)

Edited by Horhe
Posted

Jinak s tou miyotou nevím, já s ní mám zkušenost špatnou a zapřisáhl jsem se, že už mi to do baráku nesmí, ale u jiných to bylo bez problému. Jedná se konkrétně o skákání (padání) vteřinové ručky. Asi díky nějakému vaklu v soukolí.

Tohle je ta moje miyota

https://www.youtube.com/watch?v=8zsl5yRrBLM

Sorry,ale tohle video tady bylo už tolikrát ,že si začínám myslet ,že děláš PR pro ETU. Moje magrette jsou OK. :cheers:

Posted

Sorry,ale tohle video tady bylo už tolikrát ,že si začínám myslet ,že děláš PR pro ETU. Moje magrette jsou OK. :cheers:

Za ty 3 roky maximálně pětkrát, to zas není tak moc. 

A myslím si, že ta vteřinovka nebude až tak ojedinělý případ. I když u jiných to možná nebude tak dramatický.

Posted

Pre vysvetlenie - skakanie sekundovky je sposobene sposobom pohonu rucicky, nie je to zavada technicka, ale esteticka. Nemaju to kazde hodinky, ale ak ano, neznamena to ze su vadne alebo ze nepojdu presne.