Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ahoj,

rád bych poprosil místní kuřáky cigaret o vyplnění kratkého dotazníku na https://docs.google.com/forms/d/1r3tPpSpihorDT3wjFrWSbYP9-7qWDggEPh0TuaXxmLo/viewform

jedná se o součást studie mediků 4.ročník 1.Lékařské fakulty UK.

Dotazník bude k dispozici do pondělí 25.11.2013.

Je to maximálně na 3 minutky a nejedná se o žádnou propagandu (ať už pro nebo proti kouření).

Díky za Váš čas. A díky moderátorů za prostor. 

S případnými zájemci se rád podělím o výsledky studie během dalších 2-3 týdnů.

Milan.

Posted (edited)

Máš to tam :smoke:

Edit: jo, a ten výsledek by mě docela zajímal...

Edited by Rob2805
Posted

Diky za odpovedi. Upozornuju, ze dotaznik je urcen primarne pro kuraky cigaret. Nekuraky budeme muset eliminovat :) Myslim z toho dotaniku... 

M.

Posted

... tak jsem to taky dal a pritom jsme zjistil, ze si nepamatuju kolik vlastne v cesku marlboro gold, jedna krabicka, stoji ... :-D ...

Posted

Pokusim se vyplnit. Jen otazky typu: kolik musi stat krabicka aby jste snizil spotrebu o..., moc neumim vyplnovat. Rozumim ze potrebujete jasne a konkretni odpovedi, aby se to dalo spocitat. Ale ty odpovedi jsou hodne relativni. Protoze do urciteho zvyseni ceny se (za me) nic nezmeni - a nejsem schopny predjimat do jakeho zvyseni. Pak prijde faze prechodu na levnejsi znacku a teprve pak mozna snizeni poctu vykourenych cigaret. A tohle bude mit spousta lidi skoro stejne, ale jinak to promitnou do odpovedi, cimz se vysledek posune...<br /><br />

Posted

Diky za odpovedi. Upozornuju, ze dotaznik je urcen primarne pro kuraky cigaret. Nekuraky budeme muset eliminovat :) Myslim z toho dotaniku... 

M.

Chtěl jsem tím naznačit že ty výsledky už teď nejsou relevantní protože v této podobě to můžeš dvacetkrát vyplnit rovnou sám.

Posted

Tak jsem se jako vášnivý kuřák přidal taky...ale ty dotazy : kolik je váš měsíční příjem? To vás asi ve škole nenaučili všechno... :)  jinak se mi líbila zmínka, že musíte nekuřáky eliminovat (bohužel jen z dotazníku,jak jsem pochopil)... já bych byl pro. zatím nás kuřáky jen diskriminují, ale bude hůř :(