Jump to content

ENICAR Sherpa Sport II

Recommended Posts

Guest maxipesfik
Posted
http://www.enicar.com/

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted (edited)

Tak tomuhle těžko něco vytýkat, ale taky těžko něco vynachválit ....... radši bych si ušetřil na suby.

Edited by cigi
Posted

Mně se líbí.

Mně taky. Ta firma má nového investora z Číny a bude se do budoucna snažit oživit značku.

BTW, má tady někdo Enicar hodinky? Měl bych pro něj docela slušné a nové Enicar sluneční brýle s pouzdrem.

Posted

Mně se taky líbí, ale hned při prvním pohledu jsem si říkal, kde jsem to už viděl? A v zápětí si odpověděl: Steinhart Ocean Two B)

Posted

Stále přemýšlím, co jim vytknout a nic nepřicházím, jsou krásný :clap: Jaká je cena a chápu to dobře, že nový model má 43mm? Nemáte prosím fotku dýnka, nikde jsem to nenašel, může tam být příjemná rytina"

Posted

Mně taky. Ta firma má nového investora z Číny a bude se do budoucna snažit oživit ....

V Hong Kongu je reklama Enicar asi na kazdom piatom autobuse hromadnej dopravy. Resp bola niekedy zaciatkom tohto roka

Posted (edited)

Enicar byl pojem a jejich strojky vůbec. Například Chronoswiss žije ze strojků Enicar dodnes. Zkoupil zásobu in-house kalibrů ze 70 tých let.

Edit - ještě se vrátím k vintage hodinkám. Modely Sherpa v NOS stavu se prodávají za více než 1000$ a vraky nejdou pod 600$,. Například model Sherpa Jet je velmi žádaný.

Edited by Snow
Posted

Nevíte, kde ty dvojky koupit a za kolik se asi tak prodávájí? Já jsem našel pouze nějáké e-shopy, no radši je nebudu ano postovat, protože mě to připadne jako fíkusáci.. už jen ta cena 520,00 Usd, to je asi blbost, co?

Posted

Nevíte, kde ty dvojky koupit a za kolik se asi tak prodávájí? Já jsem našel pouze nějáké e-shopy, no radši je nebudu ano postovat, protože mě to připadne jako fíkusáci.. už jen ta cena 520,00 Usd, to je asi blbost, co?

videl jsem cenu kolem 2000$ takze je to divne.

Posted

videl jsem cenu kolem 2000$ takze je to divne.

Hm, já si to myslel, dva litry jsou přijatelnější :-) Nepamatuješ, kde jsi je viděl?