Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tak som sa po dlhej dobe konečne rozhýbal, poprosil priateľku o čas a trpezlivosť, a chcel by som postnúť, ako to u mňa momentálne vypadá a doplniť pár slov o tom, ako to vôbec začalo :-)

Ku Chronomagu som sa dostal cez (dnes už bývalého) kamaráta ("zdravím, Marek), ktorý mi strčil do ruky svoje Poljoty, "B-Uhr" - B dial. Mám pocit že boli bez dátumu. No kým som sa tu zaregistroval, prešiel nejaký ten rok. V Prahe, v práci som stretol pár fajn jedincov, ktorým hodinky (ale tiež nože, zbrane a iné zaujímavé veci) neboli ukradnuté, takže som sa začal zaujímať. Čítať, hľadať...

Prvé hodinky som dostal na ZŠ od rodičov, na "príjmanie" :D?boli to nejaké Q&Q quartzky. Prvé hodinky čo som si kúpil, boli legendárne "teroristické" digošky od Casia.

Ku prvým skutočným hodinkám som sa dostal vďaka hľadaniu na Chronomagu, a boli to moje prvé pilotky, Laco Aachen. B-Uhr, B-Dial,  Miyota 821A - vďaka Chronomag i Chronoshop.

Potom som sa presunul na Island, a začal som sa pozerať po svojich prvých Seikach. Uvažoval som o všeličom možnom, minimálne o Monštrách, no nakoniec som sa dostal k obyčajným SKX007(K2). Kúpil som ich úplne nové, od jedného (z mála) miestnych hodinkových nadšencov, s ktorým som dobre pokecal. Nedávno mi chalan pribalil na vyskúšanie jedny staré G-Shocky, DW-5900. Sú to moje prvé G-Shocky vôbec :-) a mám ich rád, i keď nesvietia :-)))

Uvažujem o nejakej výmene, tak ak by sa veci dali do pohybu, rád by som tu mal nejaké tie fotky toho, čo mám momentálne k dispozícii?pre súčastné i budúce generácie šialencov :-)

Nech sa páči teda. Za fotky vďačím mojej milej holčičke.

IMG_1644.CR2.jpg

IMG_1645-001.jpg

IMG_1652.jpg

IMG_1664.jpg

IMG_1676.jpg

IMG_1698-001.jpg

IMG_1725.jpg

IMG_1741-001.jpg

IMG_1744.jpg

_hodinkovky.jpg

F.

Posted

Nejaké ďalšie, pár wrist shotov?a tak. Nepochybujem o tom, že vačšina z Vás sa bude cítiť iritovaná mojími náramkami, gorálkami a tak podobne. Ale to bude páni bohužiaľ iba Váš problém, a budem veľmi rád, ak mi o tomto probléme poviete cez SZ, a nebudete ním prípadne zbytočne namáhať a trápiť toto vlákno. Za pochopenie ĎAKUJEM  :newyear: 

IMG_1668-002.jpg

IMG_1737-001.jpg

IMG_1779.jpg

IMG_1725-003.jpg

IMG_1784.jpg

IMG_1789-001.jpg

IMG_1649-001.jpg

IMG_1725-001.jpg

F.

Posted

Parádní fotky.

Měl by si být stylový a pořídit si islandské hodinky. Například takové JS Watch Sif N.A.R.T. by byly parádní. Navíc by se celkem hodily k Tvému povolání.

Posted

Díky chlapci. Holčička je šikovná...

Tie JS Watch Sif N.A.R.T by som samozrejme prijal, a nič islandské hodinárstvo pre mňa nereprezentuje viac, ako práve tento model, no cash momentálne nie je, tak snáď časom. Určite by to bola jedna z vecí, ktoré by som si odtiaľto rád odniesol?niekam inam :-)

F.

Posted

Hodinky na banane. Zmyselnezvodna kombinacia.  :lol2:

Čakal som, kedy zareaguješ  :lol2:  a dočkal som sa. 

Mám banány rád, díky.

F.

Posted

uz som chcel v noci, ale mam zakaz v posteli na ipade pisat (tukam prilis hlasno) :) a hned si ma odzbrojil s tou bizuteriou :) 

Zostavu mas fakt ako ma byt. Pilotky, potapky a casio. Super trojkombo. Ja osobne by som kazdy model v kategorii nahradil inym  modelom tej istej znacky, ale proti vkusu..... ...  

:notworthy:

Posted

Tak fajn, poďakuj frajerke za zákaz, a sekaj pekne dobru  :photo:

Zostava sa dnes nakoniec rozsypala, a vznikla nová. Seiko a Laco odišli z domu, a pribudli Prometheus Trireme plus ďalšie G-Shock(y), Casio DW-5600CPriznám sa, že ako ma nikdy nelákali "digošky", tak teraz mi tie vintage G-Shocky začínajú "chutiť" stále viac a viac?.

Minimálne ich občas ponosím, keď sa mi doma objavili?ak ich dá priateľka občas z ruky :-)

Som sa trošku rozbehol  :helpsmilie: no snáď budem mať na chvíľu kľud a pokoj na duši?časom snáď pridám dobré fotky od holčičky, toto boli iba iPhone pokusy na ukážku...

IMG_1839.JPG

IMG_1845.JPG

IMG_1846.JPG

IMG_1848.JPG

F.

Posted

Ty promethey vypadají dost zajímavě :cool02:

Jj, si myslím :-) som zvedavý, ako dlho ma budú baviť?a na čo všetko pri nich prídem. Každopádne, moja prvá ETA :-)?časom ich skúsim dať na mesh (len ho potrebujem skrátiť), pretože originál ťah má nejaký problém - spona dobre nedrží?nie že by mi (alebo predchádzajúcemu majiteľovi) hodinky padli, ale odklápa sa, a môžem ho zaklopiť každých 5 sek_nd.

Inak sa mi páči chod lunety, kliky sú pekne počuť :-) a hodinky svietia fakt super...

F.

• 3 months later...
Posted

Tak priatelia?dnes som dal svojím nenafoteným Prometheusom zbohom. Pristáli na ruke ďalšieho islandského hodinkového entuziastu, a dúfam že ho budú tešiť rovnako, ako tešili mňa. 

Mrzí ma, že sa mi ich nepodarilo za tak dlhú dobu dostať frajerke pod foťák?tak som aspoň v práci cvakol pár fotiek na mobil, nech je pamiatka :-)

Momentálne teda budem asi chvíľu nosiť iba G-Shock DW-5600C, no keďže to vyzerá tak, že je "strelivo", dovolím si vyhlásiť pátranie po fajn Seikach.

Mam záujem o (priorita podľa poradia):

Sawtooth

Sumo

Samurai

BFK

Baby Tuna

StargGate

Spork 

?alebo i "obycajne" Monštra :-)

Problém je iba to, že som momentálne na Islande. Miestne mrdky ma oberú o 25,5% z ceny celkovej ceny hodiniek (hodinky, doprava?všetko).

Nemám problém kúpiť ani niečo na Chronomagu - ak mi ponúknete niečo dobré, 200-300 E max. 

Link na môj dopyt na Chronomagu. Dík za pozornosť a prípadne ponuky, a teraz pár fotiek:

IMG_2085.JPG

IMG_2097.JPG

IMG_2102.JPG

IMG_2103.JPG

IMG_2108.JPG

IMG_2106.JPG

IMG_2087.JPG

F.

• 4 weeks later...
Posted

Ilonka Staller už svoje bývalé modré Monštrá na fóre pekne fotograficky predstavila TU a tak už nie je asi moc čo doplniť?ale pridám i ja pár rýchlo-mobil-cvakov.

IMG_2198.JPG

IMG_2201.JPG

IMG_2207.JPG

IMG_2248.JPG

IMG_2187.JPG

F.

Posted

Tyhle modry Monstra jsou dobry,jak je jinak nemusim,tak v tyhle barve pekny.A psa mas taky hezkyho.

Dik, odkazem to taj malej opicke, ked pridem z prace domov :-)

A pridam este fotky - prva je z noci, ked sme si ju doniesli z islandskej mesacnej karanteny, chuda male. Roztrhala medvedika co dostala este cestou v aute  :lol2:

Druha z parku, este z decembra min.roku - miluje golfove lopticky :-) a ta tretia - to je spomienka na to, ked mala par tyzdnov a priniesli sme ju k priatelke domov . Na zjedenie, ze...

IMG_1148.JPG

IMG_1286.JPG

IMG_6652-001.JPG

fero pekne su :) aka je to povrchovka na lunete?

Dik Janci. Malo by to byt PVD (Pan Van Dyk :-) alebo ''Blue Ion-plating'' - myslim ze by to mohlo byt zamenitelne...alebo? Verim ze sa ktosi ozve a zdrbe ma, ze ako strojarovi mi to nie je jasne a ze to je skandal :-)

F.

Posted

Jooo Jack nejlepší pes na světě i přes to jaký je to hyperaktiv a ničitel :) Sám jednoho také mám a je to občas na opráťku, ale i tak je nejlepší.

Posted

Jooo Jack nejlepší pes na světě i přes to jaký je to hyperaktiv a ničitel :) Sám jednoho také mám a je to občas na opráťku, ale i tak je nejlepší.

jj, suhlas - ked im nahodou chvilu nej*bka, niet snad lepsieho chlpaca :-)

F.