Jump to content

Recommended Posts

Posted

V dílu s názvem "oslavenec", má opilec Novák na ruce Primky, jaký jsem ještě neviděl. Nenašel jsem je ani v katalogu!

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted (edited)

Jo, tohle už jsem viděl, mám i podobné, je v tom 68.4, mám v tom ale datum na šestce, jiným rámkem a černým ciferníkem.

Primky s datumem na šestce? To existuje? Vždycky se mi to líbilo, ale u Primek jsem se s tim nesetkal. Z jaký je to asi doby?

Edited by pionyr
Posted

Ten serial nema chybu, tento rok som pozrel vsetky casti a vsetky boli skvele. Keby som si teraz vyberal avatar, tak tam dam niekoho od stola alebo Jonasa alias trampolinu :)

Posted

Jonáš je legendární zmetek.

- láska je láska

- obránci

- bomba

- dlužník

Je to výbornej seriál. I po letech.

Posted

Ten serial nema chybu, tento rok som pozrel vsetky casti a vsetky boli skvele. Keby som si teraz vyberal avatar, tak tam dam niekoho od stola alebo Jonasa alias trampolinu :)

Nebo tu babu,co tam furt leze s coklem na zelenou:-)

Posted

To je zajímavý, z jaký doby jsou ty hodinky. Přece hospoda byla točená až po r. 89. Jestli mu ty hodinky nasadili ve studiu, nebo je nosil normálně? Nebo je vyráběli později?

Posted

To je zajímavý, z jaký doby jsou ty hodinky. Přece hospoda byla točená až po r. 89. Jestli mu ty hodinky nasadili ve studiu, nebo je nosil normálně? Nebo je vyráběli později?

Lidi většinou hodinky pár let nosí. Tyhle podobné mají kal.68.4 . Klidně se to mohlo v čase potkat, myslím. Ale víc ví třeba Manťák nebo Docent.