Jump to content

Recommended Posts

Posted

Máme-li vlákno co nosíte na ruce, co nosíte na noze atp., proč bychom neměli vlákno pojednávající o pokrývkách hlavy, kloboucích, čepicích, baretech a jiných hučkách? Ideálně s fotkami...

Posted

Právě proto bys, Kamile, měl něco na hlavě nosit a nechodit - abych tak řekl - prostovlasý. Jinak nastydneš a poteče ti z nosu.

Posted

Vlasy. Bytostně nesnáším čepice, kapuce, šátky, fezy či barety. Jediný co snesu je klobouk, bohužel ty nejsou zrovna v módě, takže bych se stetsonem na Malvazinkách působil poněkud zvláštně. Tak chodím jen prostovlasý.

Posted

Tak ,tak maminka mě vždy upozorňovala,že vycházet z domu bez pohlavní pokrývky je hazard!U nás na horách obzvlášť. Jinak já nosím bekovky,fidelky a zejména klobouky alá francouzká spojka ,viz.mé foto v avataru.

Posted

Já to mám podobně. Nasadím-li si na hlavu v podstatě jakoukoliv čapicu, vypadám v 99% případů jako hlavní protagonista z reklamy na kondomy. Kromě klobouku ovšem, ale to zase i vzhledem k mému relativně nízkému věku působím jako podivínský excentrik a člověk vůbec nápadný.

Posted

Jsem zvědav kolik se tu najde rovných kšiltů. Jinak taky bekovky, v zimě kulišáka. Rád bych nějakej klobouk, ale ještě sem nenašel takovej, ve kterym bych vypadal normálně.

Posted

Ked je velka zima idem styl kenny z toho serialu inac ked neni az taka zima tak capica tmavosiva bez brmbolca. Mam fp jak vyzeram hlavne ze mi je teplo.

Posted

Na hrubší práci především když prší, tak beru reklamní kšiltovky, kde neřeším zda jsou špinavé apod. Jinak na hlavu nic nadávám. Teda pokud není -15°C a hůř, pak už je to nevyhnutelné na na scénu přichází kulich.

Posted

Vlasy. Bytostně nesnáším čepice, kapuce, šátky, fezy či barety. ........ Tak chodím jen prostovlasý.

To jsme na tom stejně. Když je opravdu mráz, nosím čelenku, protože mi je zima na uši a čelo.

Guest Zmizík
Posted

To jsme na tom stejně. Když je opravdu mráz, nosím čelenku, protože mi je zima na uši a čelo.

Náčelník.

Posted

Náčelník.

:D

Ciwe, ty seš dnes nějak rozvernej (vlakno o Moritzech), napjatě očekávám další příspěvky.

Guest Zmizík
Posted

:D

Ciwe, ty seš dnes nějak rozvernej (vlakno o Moritzech), napjatě očekávám další příspěvky.

Sport+alkohol. Ale už to pude jen dolů.

Posted

Pokryvky hlavy nosim rad a casto. Kdyz nepocitam spoustu ksiltovek a zimnich cepic, je tohle moje aktualni "svata trojice".

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Bekovka Stetson

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Bekovka Fjäll Räven (obecne moje nejoblibenejsi znacka obleceni)

Original Australian Hat (voskovana bavlna)

Posted

Přes léto slaměné klobouky, podzim, jaro kožené klobouky od firmy Wilsons (hnědý a černý) + něco od Tonaku, jinak šiltovky (Chronomag):

271325265411_1.jpgmXeQRKrnA7HzWYMtO5g_WBw.jpg

Ty jsou ale moc pěkný. Škoda že by mi neslušely. Vzhledem k mým proporcím bych asi potřeboval sombrero, aby to působilo vyváženě.

Posted

Příčesky. Od klasického mikáda, po dlouhou máničku. Prostě podle příležitosti a počasí. V podzimním období jsem si oblíbil tu s delším vlasem, pěkně navoskovanou eukanubou, když prší, nedrží se v tom voda.