long Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 Chlapí nazdar,po tom co se tady hodně lidí rozplývá například z Unitasu 6497 a nebo Eta 2492 kde jsou maximálně ženevské pruhy a z jejich různých klonů musím Vám sem hodit pár fotek mé nejnovější akvizice: Čisté SUPER ČISTÉ zpracování pouzdra, které přesně koresponduje s dobou kolem roku 1915 až 1920 a unvintř to co jsem ještě neviděl tedy stoj, který fakticky zasahuje do konstruktivismu až kubismu.Jsou to jedny ze stylově a dobově NEJČISTŠÍCH hodinek co mám a jestli ne díky stroji vůbec nejstylovější !!!Navíc ten stroj má tak neskutečně tichý chod, že to předčí většinu hodinek, které jsem si nyní poslechl. Toto je typ hodinek pro který z mého pohledu platí, že je škoda, že nejdou nějak otáčet jako Reverso od JLC a nosit je strojem nahoru. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Frostie Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 jo, tak tomu říkám stylová nádhera! Gratulace!
saida Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 Kupoval jsi je kvůli tomu stroji,nebo to bylo překvapení? Cifr je taky pěknej ,ale ten stroj je fakt pěknej!
Vit Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 Moc hezké, hlavně strojek.Nepletou se ti ručky?
Rolficzech Posted November 24, 2013 Report Posted November 24, 2013 Podařilo se Ti právě můj nezájem o kapesní hodinky překlopit na zájem. Jsem rád, že jsem do tohohle vlákna vlez. Pouzdro i stroj pecka! Gratulace k vlastnicví...
michalval Posted November 25, 2013 Report Posted November 25, 2013 Nádherné s čistým designem. Už jen hranatý kolečka mi tam chybí , a bylo by to super čistý.
long Posted November 25, 2013 Author Report Posted November 25, 2013 (edited) No popravdě jsem je koupil a přesně jsem nevěděl co je tam za stroj, Když jsem je otevřel čekal jsem fakt ještě ty hranatý kolečka !!!Navíc v reálu jak je to gravírované je fakt pecka ! Edited November 25, 2013 by long
Georgeisin Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 Jsou moc pěkný, líbí se mi font číslic, no a stroj je taky parádní...já ještě nedávno v práci odečítal čas na těchto Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Recommended Posts