Jump to content

Prim palubní - auto + vojenské

Recommended Posts

Posted

To tam moc dlouho nemohly bydržet.Jednak ty otřesy a vybrace jsou u 634 dos velký a pak co takhle třeba v dešti? Ty autohodiny nebyly voděodolný.Já si myslím, že je to spíš aktivita nějakého motobastlíře. Těch hodinek by byla škoda, aby odešly do nebe.Jsou docela pěkný a pokud fungují je to o to víc paráda. Jo a stím rámečkem jsem je viděl namontovaný v palubách UAZ

Posted

To tam moc dlouho nemohly bydržet.Jednak ty otřesy a vybrace jsou u 634 dos velký a pak co takhle třeba v dešti? Ty autohodiny nebyly voděodolný.Já si myslím, že je to spíš aktivita nějakého motobastlíře. Těch hodinek by byla škoda, aby odešly do nebe.Jsou docela pěkný a pokud fungují je to o to víc paráda. Jo a stím rámečkem jsem je viděl namontovaný v palubách UAZ

Taky si to myslím. Vibrace na moto mohu potvrdit, 634 jezdím. Navíc takto uložené hodiny by musely být i blbě ke čtení z pozice jezdce. Pokud vím, tak jediná spolupráce s Eltonem byla viz foto. Vzniklo 21 hodinek a 21 ks upravených motorek tradiční české značky. 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

....a ty křížový šrouby jsou ale fakt strašně stylový...

Že by se v Eltonu inspirovali se šroubky?  :lol2:

Posted

Ty motorky byly celkem tři a byly to nejspíš uloženky vytažené z NZ. Byly ve výborném stavu s náběhem každé necelých 1000Km. Všechny 3 hodinky měly a byly stejně přidělané. Dělali nám doprovod a hklídali křižovatky na každoročním srazů půllitrů Jawa v Českém Ráji. Jinak souhlasím, žr mohly být určeny spíše pro vojenská auta. Zaujala mne prostě "vojenská" verze - (viz zkřížené meče na ciferníku) palubních hodin PRIM, které znám jen z civilu.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• 3 months later...
Posted

Taky se mi urodil jeden kousek, dokonce s origo krabičkou, včetně origo nepoužité samolepky na spodku hodin pro přilepení... :angel:

• 2 weeks later...
Posted

Taky se mi urodil jeden kousek, dokonce s origo krabičkou, včetně origo nepoužité samolepky na spodku hodin pro přilepení... :angel:

Tak to je nádhera! Gratulace.