jajak Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 "Čím hloupější sedlák, tím větší zemák" Nevím proč, ale napadlo mě právě toto staré přísloví. Našel jsem doma jedny hodinky Slava skoro nenošené, ale s rozmotaným vláskem a druhé dost dobité, ale skoro funkční (po chvíli se zastavovaly).Poskládal jsem z nich tedy jedny hezké a funkční. Víčko jsem ani moc nedotahoval, abych si ušetřil práci při seřizování přesnosti. A teď k tomu sedlákovi:Hodinky jsem natáhnul, seřídil čas, položil do skříně a teď se nestačím divit - je to už víc jak tři dny a pořád jdou přesně ( tedy pořád o těch zhruba pět sekund napřed oproti batekrkovým tak , jak jsem je nechal nastavené). No chápete to někdo?
emef Posted November 26, 2013 Report Posted November 26, 2013 Tak ještě vyzkoušej, jak se budou chovat na ruce. Ono přece jenom něco jinýho je v klidu a pod náporem. Ale jinak velká gratulace.
jajak Posted November 26, 2013 Author Report Posted November 26, 2013 No, původně jsem je chtěl hodit do sáčku a přidat k ostatním "na někdy". Teď ale vidím, že na ně koupím nějaký pásek a občas je provětrám na ruce.Jinak věřte, nebo ne, od sobotního večera do teď se spozdily o 6 sekund.
Recommended Posts