Přejít na obsah

Klenoty Provazník


Jiribartl

Doporučené příspěvky

  • po měsících...
  • Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V Teplicich mame Krupskou ulici, pesi zonu v centru mesta... Z jedne atrany je Provaznik s luxusnima hodinkama a z druhe strany mensi mistni hodinar... Cele leta jsem chodil k tomu obycejnemu mistnimu hodinari.. par "vtipnych" historek o tom, co se mi tam stalo, jsem na foru uz rikal... Jak mi paní rozmlouvala vymenu ciferníku na Seiko mod FF, ze prece nebudou rozebírat nove hodinky.. nebo kdyz mi rikala, proc si ty Tudorky neupravim nozikem (jsem tehdy jeste nemel vlastni bergeon)... Tohle všechno jsem si vybavil a s dnesnima hodinkama jsem zamiril na druhy konec ulice.. pani příjemna a mila, chtel jsem jen zkratit tah...ale pak to zacalo... Nejdriv si musela odnekud prinist naradi... pak to tam zacala mastit na stolku tricet na tricet, na molitanu, na kterem ji všechno skakalo... kazdej druhej zasah ji sjel soubovacek.. to uz jsem zpozornel a zacal ji koukat pres rameno...tim jsem dosahl jediného, paní znervoznela a zacalo ji to padat.. k tomu se zacala kroutit bokem, abych tam moc nevidel.. na ruce mela obrovsky vlastni kovový naramek a kazdou chvili s nim strejchla vo ty moje hodinky... dilky nakonec zvladla, ale nebyla normalne schopna vratit tah do spony! Az jsem to nevydrzel a povidam dejte to sem, to udelam sam nehtem... Nakonec se mi omlouvala a dala mi 50% slevu.. ty hodinky mi dneska přišly balíčkem, takze je nemam jeste ve voku, ale prisahal bych, ze ty dva skraby u spony tam předtím nebyly... Stve me to hodne.. přístup fajn, ale neco si tam nechat upravit rozhodně nedoporučuju!!

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Přihodím také své zkušenosti s tímto obchodem. Rozhodl jsem se koupit hodinky značky Hamilton. Na webových stránkách Hamiltonu jsem si vyjel kontakty na všechny autorizované prodejce a těm jsem zaslal svou poptávku po hodinkách s žádostí o cenovou nabídku. Pan Blahoslav Provazník ml. mi odpověděl během hodiny, což patřilo k těm nejrychlejším odpovědím. Měl jsem další specifické požadavky, které bylo potřeba ověřit u dodavatele, ale i tato odpověď přišla velice rychle a to následující den. Po zvážení všech cenových nabídek a způsobu vystupování, jsem se rozhodl, že hodinky objednám u pana Provazníka. Hodinky se musely objednávat u dodavatele, ale i tak se vše stihlo do týdne. Platil jsem převodem, doručovala Česká pošta a detaily jsem s panem Provazníkem pořešili ještě po telefonu. Hodinky byly velice kvalitně zabaleny, zabaleny extra mimo originální krabičku, aby bez úhony přežily péči České pošty. Balení bylo kompletní včetně českého návodu, vyplněné mezinárodní garanční karty a dostal jsem i model letadla, což mě jako fanouška RedBull air-race potěšilo :-) Celkově mě tento obchod s hodinkami velice potěšil, hodinky bez problému objednali, vše vysvětlili a otázky zodpověděli, velice slušné vystupování na úrovni obchodu prodávající luxusní zboží a samozřejmě výhodná cenová nabídka.

Nákup na www.klenotyprovaznik.cz mohu jedině doporučit ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po měsících...

Přesně tak, na prodejnu vběhla banda ozbrojených desperátů a drží mistra Provazníka v šachu. :-/ Že musel mladý Provazník mačkat ten alarm :-/, tak by proběhla loupež v klidu, je pojištěn, teď to bude, jak z filmu Bezva Finta . Provazníku držím pěsti !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po měsících...

Zdravím zdejší členy,

chtěl bych poděkovat panu Provazníkovi. Stala se mi taková věc. Seděl jsem v čekárně u doktora a všiml jsem si, povytáhle osky spojující tah na mých Zenithech. Vypadl mi šroubek, který osku drží pohromadě. Obrátil jsem se tedy na Klenoty Provazník, kde byly hodinky koupeny. Pan Provazník ml.objednal pro jistotu šroubky dva. Kdyby náhodou. ;) Domu mi přišly dvě kompletni osky i se šroubky. Vše zcela zdarma,nechtěl nic zaplatit. Děkuji aspoň touhle malou recenzi.Díky moc Honza.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Byl jsem u Provazníka v ústí a nic moc teda. Ve výloze mají Monaca, tak jdu dovnitř a ptám se, zda se na ně mohu podívat. Paní na mě zmateně koukne a říká "Myslíte Mont Blank?" já na to "Ne, Monaco" a paní "Tuhle značku u nás neprodáváme"...chvilku zmateně koukám a pak jí vysvětluji, že je mají ve výloze, tvářila se teda hodně zmateně :D specifikace nevěděla žádné, hledala v katalogu, který asi měla v ruce prvně, protože ho musela celý prolistovat (Monaca byla až na samém konci) a o tahu mi tvrdila, že neexistuje a sehnat nejde. Pak jsem se ještě ptal na kremické speedy, ale paní vůbec nevěděla o čem je řeč. Bych si myslel, že když už mají hodinky za víc jak kilo, tak se budou trochu snažit, nebo alespoň něco vědět....tohle bylo na úrovni krámku s Casio. Ochotná a slušná byla maximálně, ale bez základních znalostí to prostě nejde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po měsících...
  • po měsíci...

Doporučuji. Chtěl jsem si omrknout hodinky, ale byl jsem líný jet do Teplic. Přes @ domluveno, že hodinky dopraví na pobočku do Žatce. Jak slíbil, tak udělal. Obsluha příjemná, co jsem potřeboval vědět jsem se dozvěděl, nabídnuta sleva a hodinky jsou doma. 100% přístup.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Chci se také připojit s kladným hodnocením. A poděkovat i touto cestou panu Provazníkovi ml. za jeho super přístup - komunikaci vč. zaslání fotek hodinek, cenovou nabídku  rychlé jednání a zaslání hodinek vč. malého dárku - zkracovače tahu. Všem zájemcům o hodinky Klenoty Provazník doporučuji!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Dostala jsem zásnubní prsten z bílého zlata z prodejny v Ústí. Byl krásný, ale do týdne se začal šoupat a do 14 dní byl nažloutlý. Při výběru snubních prstenů jsme se na to ptali cca v 7 různých zlatnictví. V každém nám řekli, že prsteny bývají porhodiované a časem se ošoupou, ale bývá to otázka let a ne pár týdnů, ať zajdeme do zlatnictví prstem reklamovat, a že by nám ho měli porhodiovat znovu, že je tam pravděpodobně slabá vrstva. Bohužel jsem se setkala s velice nepříjemnou a neprofesionální prodavačkou (pravděpodobně vedoucí - jméno nevím, ale má blond vlasy) , která nám oznámila, že ji to vůbec nezajímá, že je to naše chyba, a že nám to opraví maximálně na naše náklady. Chovala se velice povýšeně. Jediné, co mohu vyzdvihnout, je přístup druhé prodavačky, které byla velice milá a profesionální a snažila se najít řešení. Poslala prsten na posouzení, byl znovu porhodiován, ale do 14 dní se opět ošoupal. Po této zkušenosti už bych si od tohoto klenotníka nic nekoupila.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...