Levit Posted November 29, 2013 Report Posted November 29, 2013 Zdravím, věděl by někdo o dobrém hodináři v Českých Budějovicích?Jedná se o opravu lunety. Má mít 120 kroků, ale zhruba od pozice 5 až k 3 jde jemnějí a jakoby se tam vloudí další cvaknujtí, díky za rady.
VojtaB Posted November 29, 2013 Report Posted November 29, 2013 Záleží, co máš za hodinky, nic dražšího bych hodinářství tady nesvěřil.. Lunetu by ale možná mohli zvládnout v Tempusu na Lidické.
Levit Posted November 29, 2013 Author Report Posted November 29, 2013 Shodou okolností jsem Tempusu psal dotaz a starají se jen o hodinky u nich zakoupené.
VojtaB Posted November 29, 2013 Report Posted November 29, 2013 Tak v tom případě bych asi doporučil počkat, až budeš mít cestu třeba do Prahy a hodinky nechat spravit tam. Já už to tak dělám, co se ČB týče, přijde mi, že tady hodnářství = prodejna hodinek (a co se oprav týče, tak maximálně vyměnit baterku a to ještě kdo ví jestli).. Ale třeba tu někdo o něčem vědět bude..
montemar Posted November 29, 2013 Report Posted November 29, 2013 v lannovce - naproti ČNB - ti to pan hodinar opravi.
Recommended Posts