Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobrý den kolegové,

dokola vybírám hodinky a protože jsem měl možnost si některé zamilované vyzkoušet na ruce, zjistil jsem, že fotky a realita jsou naprosto odlišné věci a co funguje na fotkách, nemusí fungovat ve skutečnosti. Mám dojem, že je to způsobem focení - viděl jsem stovky a tisíce fotek hodinek, nad kterými přemýšlím, a všechny mají jedno společné. Hodinky vyplňují celou fotku. Já bych ale dal přednost fotkám na ruce z větší dálky, možná i fotku celé postavy, apod. Z takových fotek bych získal mnohem lepší dojem, jak hodinky sedí, vypadají, jaký tvoří celek atd.

Vtipné je, že takové fotky jsem našel jen v tématu http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/30204-hodinky-a-Ĺľeny/ - hodinky a ženy.

Zkoušel jsem i strejdu Googla a kombinoval "on wrist/on hand/wearing/....." bohužel jen s mizivou úspěšností.

Dokáže někdo poradit či nasměrovat?

Předem díky.

Posted

fotka bude vždy jen fotka a hovoří jen o hodinkách samotných. Jinak prostě bez vyzkoušení, nebo alespoň osobní zkušenosti někho s obdobnou tlapou, nezjistíš nic moc.

Posted

Rozumím Ti, ne že bys neměl pravdu, ale - vzhledem k počtu Tvých příspěvků jsi to podle mě zažit mnohokrát - pochybuji, že by tu místní kupovali většinou hodinky, které si osahali. Myslím, že většinou se orientují hlavně podle fotek. U většiny hodinek z inzerce. Chápu, že na některé se chodíte koukat a zkoušet :)

Samozřejmě se můžu mýlit, začínám ;) Na druhou stranu, jak jsem psal, vyzkoušel si, co se mi líbilo podle "makro" fotek a opravdu to ve finále nefungovalo. Proto ty fotky z větší dálky.