cooper2005 Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 (edited) Malý dotaz, průzkum, zda se vyplatí objednat následující hodinky takzvaně na zkoušku, možná i na delší dobu, pokud něco vydrží... - Vzhledem k tomu, že pilotky se mi vzhledem líbí a pokusil jsem se dát i požadavek na koupi Aviatorů, ale nerad bych dával xx tisíc za něco, co bych " teoreticky" za čas pouštěl pryč, tak se tu chci optat, zda má někdo ze zdejších členů osobní zkušenost s čínskými / jak jinak/ pilotkami. Svého času se zde objevovaly Ticino, které budou kvalitativně asi na stejné úrovni předpokládám. Tyto jsou zcela bez označení výrobce, což kvituji. Jde mi například o zhodnocení luminiscence, zpracování pouzdra, ciferníku a v neposlední řadě o zkušenost s chodem Seagull 6497. Další otázka je k objednání, respektive k postupu: zaplatit PayPal - zásilka přijde do ČR - hodnota balíčku by měla být 63 Euro / což je cena uvedených hodinek / poněvadž poštovné je zdarma - Celní úřad vyměří DPH z oněch 63 Euro tzn. nějakých 13 Euro - clo se nevyměří, jelikož zásilka nepřesahuje 150 Euro - Celní úřad to pošle to Českou poštou a já České poště doplatím těch 13 Euro dle kurzu plus něco za doručení ( asi 96 - 180,- Kč ) ??? Případně pokud je možné zakoupit např. laciněji i jinde, nebudu se zlobit za odkaz na 47mm. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited December 2, 2013 by cooper2005
M3maniac Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 a já myslel, že tu jsou fandové hodinek a né fejků.....a podobných sra..ek.
cooper2005 Posted December 2, 2013 Author Report Posted December 2, 2013 Já v tom tedy fejk nevidím, sory. Pokud to tak vidí jiní, tak to smažou.
quest987 Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 Mam doma tyto Ticinaz pracování pěkné, šlapou bez problémů. Přesnost jsem neměřil.
azeppelin Posted December 2, 2013 Report Posted December 2, 2013 Ne. Nehledě na ostatní aspekty, tak to taky není zadarmo. Na ebay to koupíš kolem čtyřky, jsou tam leckdy skryté poplatky. Celkově se Ti to vyšplhá na cenu u které máš lepší trochu přihodit a koupit něco normálního. Nedělal bych to. Přihoď a kup něco jako Steinhart a nebo si za ekvivalent ceny kup vintážní pilotky typu Helvetia.
Kex Posted December 5, 2013 Report Posted December 5, 2013 (edited) Jako bezpečnější, pohodlnější, trvanlivější a celkově zde přijatelnější řešení bych viděl něco takového:http://www.chronoshop.cz/laco-flieger-quartz/laco-flieger-genf Edited December 5, 2013 by Kex
Exiztence Posted December 5, 2013 Report Posted December 5, 2013 Ja tydle no name pilotky kupoval bratrovi a s poštou a DPH jsem se vešel pod 2k, zpracování ok, strojek taky v pohodě ale řekl bych ze to bude co jsem četl tak mít šťastnou ruku.
Recommended Posts