Jump to content

Recommended Posts

Guest tolja
Posted

Na vyfocených Poljot chronograf mi nejde zrychleně překlápět datum.Jsem 3 hodiny jejich šťastným majitelem,a seznamuji se s nimi.Měl by to být stejný strojek,jako na mých zánovních Strelách,tedy 3133.Ale na nich zrychlené překlápění funguje.

Posted

Na mojich uplne stejnych, tedy az na tmavy cifernik funguje, akorat jsem byl prekvapeny ze obracene tzn sestupne, kmitam mezi 10-12 hod cca

Guest tolja
Posted

No ty moje se překlopí při pohybu po směru,a při pokusu o "návrat" se mršky zase překlopí zpátky.Stejně musí k hodináři s chronografem,tak snad vyléčí i toto =)

Posted

no, to se mi taky stalo a tak jsem myslel ze nemaj rychly preklapeni a nastavoval datum jak pitomec, pak mi to nedalo a zkusil jsem znova a preklapi to obracene nez je clovek zvykly, nebo aspon me :-) proste pri komihani mezi 11-12 se datum odcita misto obvykleho pricitani ...nevim zda to je jen u mne, vyzkousej....

Guest tolja
Posted

Hezkej pokus,ale datum lítá tam a zpátky =)

Posted

tedka mi prisly druhy a tam funguje preklapeni normalne ale obcas u nekterych cislic zablbne a musel jsem otocit o 24h, takze to bude u tebe asi podobny

Guest tolja
Posted

V pondělí pomažou k úrmachrovi, a bude se vidět =)