vor Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 Pražská Lucerna, symbol českého šoubyznysu, má na půl roku nový program. Všechny koncerty jsou zrušeny, velký sál zaplnily exponáty mrtvých těl. Lidské ostatky původem z Číny jsou speciálním postupem aranžovány tak, jakoby mrtví právě kopali do míče nebo třeba hráli tenis. Předvádění preparovaných lidských ostatků kritizují odborníci na lékařskou etiku i samotní anatomové. Už jste tam někdo byl?
Milis Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 To jsem si nevšim, že je to v Lucerně.. Dodává to tomu IMHO takovej moc estrádní rozměr.. Je to hodně komerční záležitost, nevím, jestli chci tuhle hru hrát.. Kua, v dnešní době už je možný všechno. To by Kafka čuměl.
Tazatel Posted May 4, 2007 Report Posted May 4, 2007 Nebyl, ale chystám se. Kdy se člověku naskytne taková přiležitost :-) Ti lide dali k vystavení svého těla souhlas před svou smrtí a komu se to nelíbí je to jeho problém a ať tam tedy nechodí. Spíš mám problém, jak přesvědčit přítelkyni, aby tam se mnou zavítala.
lolohh Posted May 4, 2007 Report Posted May 4, 2007 Já mám opačnej problém než Tazatel. Mně to sice celkem láká, ale nevim nevim. Moje přítelka mě tam tahá, je doktorka a zajímá jí to. Asi budu dělat drahoty a pak podlehnu
Filipes Posted May 4, 2007 Report Posted May 4, 2007 mohlo by to být zajímavé, i když pro mě to nemá tu příchuť něčeho nevídaného-lidské tělo znám dostatečně z piteven, co mě odrazuje je vstupenka platná pouze na 30min
Recommended Posts