IzTaPa Posted December 5, 2013 Report Posted December 5, 2013 http://www.watch-insider.com/news/discover-super-avenger-military-chronograph-breitling/ PVD500 pcsETA inside
belkov Posted December 5, 2013 Report Posted December 5, 2013 No.pro vojaky kteri je budou fasovat parada. Ale jinak trochu Trasery. jenom ta cena bude trochu jinde.
bandicoot Posted December 5, 2013 Report Posted December 5, 2013 (edited) Když si člověk uvědomí rozmístění subcifrů, následně mu dojde, jaká je to obrovská vobluda, tak to ten Military pocit sfoukne jak svíčku.Tohle je Military tak pro metrouše nebo komunální politiky. Edited December 5, 2013 by bandicoot
cali Posted December 5, 2013 Report Posted December 5, 2013 ...Tohle je Military tak pro metrouše nebo komunální politiky....to sa ani lepsie uz napisat neda
shag Posted December 5, 2013 Report Posted December 5, 2013 Tak zas, ktore hodinky nad, dajme tomu 500 EUR, su pre niekoho ineho? Mne sa pacia.
koveras Posted December 5, 2013 Report Posted December 5, 2013 Prečo do toh, keď už je to limitka nestrčia inhouse?
Hajek Posted December 6, 2013 Report Posted December 6, 2013 Řekl bych, že hlavně z důvodu ceny. S inhousem by to bylo určitě tak za 200 stovkyMně vzhledově vyhovují :-)
bandicoot Posted December 6, 2013 Report Posted December 6, 2013 Tak jsem mrknul na web, všude tři řitě keců o designu, PVD, military... Ale nikde zmínka, že cal. B22 má flyback. Což je IMHO pěkná chronografová komplikace.Smutný. Pro stávající Breitling symbolický, je vidět jak je orientovaná cílovka.
Daemonultimate Posted December 6, 2013 Report Posted December 6, 2013 Pořád bych si pletl čas,indexy neindexy,všechno utopený v lunetě a pidisubcifry.Na bojiště se nedostanou,tak je to jen otázka líbí-nelíbí.Mně nelíbí.
Recommended Posts