pykof Posted December 5, 2013 Report Posted December 5, 2013 (edited) Pár rokov rozširujem svoju zbierku historickej potápačskej techniky aj o hodinky používané pri potápaní. Momentálne mám 142 ks rôznych značiek a kvality a patria tam aj čs.hodinky Prim: Orlík; PS Igen 6 ks ; jeden bastl PS I; PS II 37 ks rôznych prevedení líšiacich sa či už hodinovým strojkom alebo farbou a prevedením ciferníka i 15 ks PS III mechanické i quartz.No a pár rokov pátram po PS II MW, oslovil som osobne niekoľko predajcov hodiniek z Allegra v Poľsku a polovica z nich nemalaani potuchy o čo ide. Až teraz sa objavila ponuka na Allegre : http://allegro.pl/podwodny-zegarek-nurka-pletwonurka-prim-sport-i3767742064.html PODWODNY ZEGAREK NURKA PŁETWONURKA Używany przez nurków Marynarki Wojennej MW 76 - 549 http://allegro.pl/prim-sport-zegarek-mw-super-stan-i3772943145.htmlPrim Sport zegarek MW super stan Czechosłowacki Prim Sport. MW 76 - 450Zegarek z wojskowego zamówienia dla nurków MW. Zegarek o wodoszczelności 4 AT dla nurków,takie były czasy Nuž ja asi pred Vianocami nekúpim, ale možno si niekto urobí radosť. PS: Nakoľko ponuka nie je pre zahraničie, zvyknem predávajúcim zasielať správu znenia : Dobrý deňNie możesz licytować w tej aukcji. Sprzedający nie wyraził zgody na wysłanie przedmiotu za granicę.Proše wyraz zgody na wysłanie przedmiotu za granicę.Ďakujem Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited December 5, 2013 by pykof
Rodkopf Posted December 5, 2013 Report Posted December 5, 2013 (edited) Hmmm, tak kup teď už jsou v čudu, nepustilo mě to přes to omezení a když jsem to zkoušel koupit jako nezaregistrovaný, tak to chtělo polský rč...hrom do palice! A to allegro taky sem tam poctivě sleduji a nikdy jsem na ně nenarazil. EDIT: ...nejsem žádný super Prim sběratel, ale tyhle jsem chtěl !!! Edited December 5, 2013 by Rodkopf
straspol Posted December 5, 2013 Report Posted December 5, 2013 Nemají mít frézované číslo přímo na pouzdře?
pykof Posted December 5, 2013 Author Report Posted December 5, 2013 (edited) Tie 450 - predané majú,pozri detail foto, nevidno to celé ale začína tam MW, na tých 549 nebolo na Allegre iné foto. Edited December 5, 2013 by pykof
pykof Posted December 13, 2013 Author Report Posted December 13, 2013 Nuž pozerám na tie čísla na víčkach, kto vie viac? Sú originálne ? Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
villain83 Posted December 13, 2013 Report Posted December 13, 2013 Nemelo by nahodou bejt vyrazeny cislo na boku pouzdra?Videl jsem dvoje a oboje ho tam mely.
pykof Posted December 13, 2013 Author Report Posted December 13, 2013 3 ks majú určite i naboku, o 549 neviem, nevidel som foto
villain83 Posted December 13, 2013 Report Posted December 13, 2013 Vim,ze je ma honza.manta,takze ten do toho asi vnese vice svetla,nedavno je tu postoval.
straspol Posted December 13, 2013 Report Posted December 13, 2013 Nemelo by nahodou bejt vyrazeny cislo na boku pouzdra?Videl jsem dvoje a oboje ho tam mely.Podle mne ne ražené, ale frézované.
stanik73 Posted December 13, 2013 Report Posted December 13, 2013 3 ks majú určite i naboku, o 549 neviem, nevidel som foto Všechno už tu bylo, stačí jen prostudovat starší vlákna .Třeba v tomto vláknu o vojenských hodinkách prim (číst celé) jsem něco dával.... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34354-vojensk%C3%A9-prim-do-r1989/?hl=%20prim%20%20polsk%C3%A9
villain83 Posted December 13, 2013 Report Posted December 13, 2013 Podle mne ne ražené, ale frézované.Mas pravdu,do tohodle matrose by razba nebylo to pravy vorechovy,frezovany...ale nic to nemeni na tom,ze tam to numero ma bejt:-)
Jan_Jan_2006 Posted December 13, 2013 Report Posted December 13, 2013 Mas pravdu,do tohodle matrose by razba nebylo to pravy vorechovy,frezovany...ale nic to nemeni na tom,ze tam to numero ma bejt:-)Nevím, co presně tu řešíte, ale číslo u těchto hodinek musí být frézované na dýnku a stejné musí být vyfrézované na boku pouzdra, na opačné straně od korunky...
villain83 Posted December 13, 2013 Report Posted December 13, 2013 vždyť jo,to víme,ale na těhle fotkách je focený jen dýnko,ne bok pouzdra...
Honza.manta Posted December 20, 2013 Report Posted December 20, 2013 Každopádně jsem poslal dotaz v polštině - přesně dle návodu a ještě přidal dotaz na případnou možnost komunikace v angličtině a dotyčnému jsem nestál ani za odpověď.
financ Posted December 20, 2013 Report Posted December 20, 2013 Na dotazy moc neodpovídá, každopádně uvolnil aukci pro příhozy ze zahraničí
Rodkopf Posted December 20, 2013 Report Posted December 20, 2013 Chlapi vklidu, pokud není úplně podvodník, tak už budou za chvíli doma a dodám fotodokumentaci k tomu, abychom zjistili, jestli je podvodník jenom "napůl" a označení dodělává dodatečně.
Honza.manta Posted December 20, 2013 Report Posted December 20, 2013 Chlapi vklidu, pokud není úplně podvodník, tak už budou za chvíli doma a dodám fotodokumentaci k tomu, abychom zjistili, jestli je podvodník jenom "napůl" a označení dodělává dodatečně. Tož gratuluji!Vítej do klubu
Rodkopf Posted December 20, 2013 Report Posted December 20, 2013 Tož gratuluji!Vítej do klubu No ještě negratuluj! Uvidíme.
Recommended Posts