Dront Posted December 5, 2013 Report Posted December 5, 2013 Vítejte Sovětské hodinky znalci z České republiky ! Jsem rád, že mnozí z našich hodinek milovníky po celém světě . Sběr sovětské hodinky po dobu 5 let , existujespousta zajímavých věcí . Co je zde http://forum.watch.ru/member.php?u=3755 a zde http://forums.watchuseek.com/member.php?u=132100 .Si všiml, žečeský Aukro jsou velmi zajímavé vzorky . Ale některé nejsou odeslány do zahraničí . Byl bych rád, kdyby mi někdo pomůže koupit smzhet takové a poslat do Petrohradu . I já , může pomoci ke koupi zajímavých položek na Molotok.ru a poslat do České republiky . Pokud někdo z vás může pomoci , napište sem nebo soukromou zprávu .
odjinud Posted December 9, 2013 Report Posted December 9, 2013 Ahoj Dronte, celkem by mě zajímalo, co se dá považovat za zajímavé kousky.My ruským hodinkám tady až zas tak nerozumíme a navíc se sem zas tolik zajímavých kousků nedostalo.Co tak chápeme jsou Poljot de luxe, Poljot chrono s cal. 3133 (ideálně Sturmanskie), vintage Komandirskie, Sportivnie nebo Preciznoe... co je na aukro víc? Já jsem hledal Rakety s 24h ciferníkem a ty tam byly za poslední rok jen 3x... ---Hi Dront, I am quite interested, what can be considered as inetresting pieces.We don´t understand Russian watch that much here, moreover I don´t think that many interested pieces were imported here.What we see as a bit extra is e.g. Poljot de luxe, Poljot chrono with cal. 3133 (Sturmanskie for the best), vintage Komandirskie, Sportivnie or Preciznoe... what more you can find on Aukro? I was looking e.g. for Raketa 24h watch and only 3 were seen there within a year...
People Posted December 9, 2013 Report Posted December 9, 2013 (edited) Ty urcite chciet nas okradla o nas cesky peniaz. My tebe neverit, ale ty moct nas presvedcit o opak. Ukaz nam svoja stroj casu cez obraz jepeegeovy. My potom zvazit, ci ty dobra clovek alebo kurva. --- You definitely want to rob us of our czech money. We love you infidelity, but you be able to convince us otherwise. Show us your time machine through the image jepeegeovy. We then consider whether the good man or fucking Edited December 9, 2013 by People
seh1 Posted December 9, 2013 Report Posted December 9, 2013 To: People. Tohle není úplně normální reakce.....<br /><br />Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk<br /><br />
travex Posted December 9, 2013 Report Posted December 9, 2013 @People: akorat ze sebe delas pitomce. S Drontem jsem resil nakup ruskych hodinek pres Aukro na WUS a vse bylo maximalne korektni. Je to seriozni clovek. Holt google translator neni dokonaly.
bandicoot Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 Privet Dront. Mozhno i translitom pisat. My zdes ne vsye takye duraki kak People
sibirnaya Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 People ma 3 dny zakaz prispivani za vulgarity
odjinud Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 Já to beru, že People chtěl jen dát k dobru vtípek, hotl se někdy nezadaří, no... ... Včera jsem čuměl na to ruský fórum, jak ho zmiňoval Dront a musím, že holt Rusko je opravdu větší než Česko a Slovensko... kupodivu :-)... příspěvků je tam fakt dost, hlavně v sekci ruské hodinky , která je tu celkem mrtvá...
JaRooN Posted December 11, 2013 Report Posted December 11, 2013 Poslal jsem mu SZ, dokonce v Ru jazyce a reakce žádná... Mám pocit, že ani netuší, kde to vlastně nechal ten odkaz :-D
travex Posted December 11, 2013 Report Posted December 11, 2013 Poslal jsem mu SZ, dokonce v Ru jazyce a reakce žádná... Mám pocit, že ani netuší, kde to vlastně nechal ten odkaz :-D Já na SZ zde odpověd dostal.
People Posted December 12, 2013 Report Posted December 12, 2013 People ma 3 dny zakaz prispivani za vulgarityNejdu mi posielat SZ. Mrkni na to. Dik
pykof Posted December 13, 2013 Report Posted December 13, 2013 (edited) aha, máto byť odpoveď pre Odjinud, 9, prosince, asi som to po..............tak skús na Allegro, tam sa vyskytujú stále. Edited December 13, 2013 by pykof
tic-tac Posted December 13, 2013 Report Posted December 13, 2013 Poslal jsem mu SZ, dokonce v Ru jazyce a reakce žádná... Mám pocit, že ani netuší, kde to vlastně nechal ten odkaz :-DJa mu taky napsal v jeho materstine a taky neodpovedel...
Recommended Posts