hodnypan Posted December 7, 2013 Report Posted December 7, 2013 Jednoduché triky úprav ohledně řemenů, hlavně to zastřihávání podle mince se mi osvědčilo, třeba se to někomu bude hodit. Snad to tu už někde nebylo. http://www.youtube.com/watch?v=ih-tkGUICu8&list=UU1jjbExq21tMK5Kbp9JsApg
People Posted December 7, 2013 Report Posted December 7, 2013 a co v pripade, ked mam len textilne nato strapy?
travex Posted December 7, 2013 Report Posted December 7, 2013 No, zastřihnutí podle mince je v tomto videu asi tak jediná invence. Ale co je na rovném ustřihnutí tak komplikovaného, že kvůli tomu C&B museli udělat video, to teda nevím
hodnypan Posted December 7, 2013 Author Report Posted December 7, 2013 a co v pripade, ked mam len textilne nato strapy? Pokud je to nějaká syntetika nebo nylon, já to vyřešil zapalovačem... Prostě zatavíš ty drobný vlákna a je to.
People Posted December 7, 2013 Report Posted December 7, 2013 mas nejake fotky? ja to praktikujem na snurkach od tenisiek a vysledny efekt by som nechcel mat na ruke.
hodnypan Posted December 7, 2013 Author Report Posted December 7, 2013 No, zastřihnutí podle mince je v tomto videu asi tak jediná invence. Ale co je na rovném ustřihnutí tak komplikovaného, že kvůli tomu C&B museli udělat video, to teda nevím Jj, žádná velká invence to není. Ale počítám, že zvlášť začátečníkům to může přijít vhod. Mě osobně třeba to s tou mincí hnedka nenapadlo. Jinak rovné zastřihnutí je trošku k zasmání no:)
jankoxxx Posted December 7, 2013 Report Posted December 7, 2013 si robia prdel, nie? z tohoto videa mi zacina cukat okom...
hodnypan Posted December 7, 2013 Author Report Posted December 7, 2013 mas nejake fotky? ja to praktikujem na snurkach od tenisiek a vysledny efekt by som nechcel mat na ruke. nemám to úplně rovnoměrně zastřihnuté, ale snad si uděláš obrázek, jak to vypadá po "zatavení". Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
hodnypan Posted December 7, 2013 Author Report Posted December 7, 2013 si robia p...l, nie? z tohoto videa mi zacina cukat okom... Proto k tomu hraje taková "uklidňující" hudba...
Jiří Štencek Posted February 10, 2014 Report Posted February 10, 2014 Nebo si můžeš NATO řemen víckrát provléct.. mrkni na
villain83 Posted February 10, 2014 Report Posted February 10, 2014 super kouzlo,hned to běžím vyzkoušet,třeba ho provlíknu šestkrát
Recommended Posts