enGiN Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Aktuální hodinkové naplnění musí být zvěčněno, tak jsem se konečně odhodlal Snad se vám fotky budou líbit Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Honza.manta Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Hezké kombo! Jojo, moony plánuju na příští rok taky.
Daemonultimate Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Moc pěkný to máš,krásně se doplňujou.
long Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 (edited) A komu by se nelíbily takové dva kousky fakticky oboje dvoje legendy ?!!!Tudor vypadá a je hlavně zpracovaný lépe než stojí, ty jsem měl tak vím o čem mluvím a Speedy jsou klasika největší, ale vždy jsem si jejich nákup hodinu předtím rozmyslel a nechávám si je asi k Ball Moonphase jako furtovní hodinky.KECÁM, vlastně jedy jsem týden měl ale měli divnou historii a furt jsem na to myslel amusely pryč !!!Zavřu oči a vidím je ( ty mé budoucí) na černém aligátorovi s krásnou překlápěcí sponou , která podtrhne a zvýrazní tu jejich nadčasovost a historii GRATULUJI ! Edited December 8, 2013 by long
panedge Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 Paradni dvojice,nevedel bych,ktery rano nasadit!
michal_45 Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 ... moooc hezky ... ... obzvlast moony ... OT : ...porad premejslim, jak by to s moonama dopadlo, kdyby je nasa tehda nekoupila a neotestovala a kluci americky s nima neleteli na ten mesic a do vesmiru vubec ... ... jestli bychom k nim jako vzhlizeli tak jako dneska ...
Honza.manta Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 ... moooc hezky ... ... obzvlast moony ... OT : ...porad premejslim, jak by to s moonama dopadlo, kdyby je nasa tehda nekoupila a neotestovala a kluci americky s nima neleteli na ten mesic a do vesmiru vubec ... ... jestli bychom k nim jako vzhlizeli tak jako dneska ...+1
Georgeisin Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 ... moooc hezky ... ... obzvlast moony ... OT : ...porad premejslim, jak by to s moonama dopadlo, kdyby je nasa tehda nekoupila a neotestovala a kluci americky s nima neleteli na ten mesic a do vesmiru vubec ... ... jestli bychom k nim jako vzhlizeli tak jako dneska ...Já je poprvé zaznamenal tak před 6-7 lety, úplně ty samé. Můj šéf tenkrát mi je podal, já měl na ruce nějaký PRIMky nebo co, a říká, tohle jsou pořádný hodinky. Prohlídnul jsem si je, nasadil na ruku a upřímně, tenkrát mě úplně neoslovily. Ta historie s nimi spojená za dobu pobytu na chronomagu (tenkrát jsem ji neznal), je vynesla výše. Možná tak vysoko, že si je jednou pořídím .
jankoxxx Posted December 8, 2013 Report Posted December 8, 2013 tyvole, vsimol si si ze ani jedny nemaju datum?
emef Posted December 13, 2013 Report Posted December 13, 2013 Tohle je neskutečně vychytaná dvojice. Nikam dál už to nemusí vůbec pokračovat. Závidim, paráda!
Chosef76 Posted December 14, 2013 Report Posted December 14, 2013 Tohle je neskutečně vychytaná dvojice. Nikam dál už to nemusí vůbec pokračovat. Závidim, paráda! ....ještě minulý týden jsem přesně tohle vyvážené kombo měl. Časem jsem zjistil, že to konec není a pokračování ke nezbytné. ;-)
enGiN Posted December 14, 2013 Author Report Posted December 14, 2013 Díky za gratulace! Kombo je to super, akorát jedny musí bezpodmínečně z kola ven, jen ještě nevím jaké... @jankoxxx: Hodinky s datem jsem měl naposledy na monstrech, tak jsem si zvykl, ale ne že by se někdy nehodilo no... A jak říká Chosef, pokračování je nezbytné a bytostně mě láká posunout se stejným směrem jako on. Jen ještě musím pošetřit no Ještě se pokusím něco nafotit, oboje jsou to neskutečně fotogenické hodinky!
Recommended Posts