IzTaPa Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 (edited) http://www.hodinkee.com/blog/introducing-three-limited-edition-h-mosers-with-blue-fume-dialsnejak mi k moserovkam ten modry cifr nesedi... MAYU SMALL SECOND: 16'470 USD MONARD CENTRE SECOND: 21'960 USD PERPETUAL CALENDAR: 54'000 USD Edited December 10, 2013 by IzTaPa
m.n. Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 A to mně zase jo! První dvoje bez chyby. Ta malá středová ručka u perpetual calendaru bude asi ukazatel měsíce, že? Na nich mi vadí jediné, popisky "down" a "up", ukazatel rezervy samotný mi nevadí.
st1g Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 Upřímně... tu značku neznám a těm cenám jsem se hodně divil, ale jsou moc hezké (hlavně perpetual) a modrý ciferník mi nevadí.
gougy Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 Moserky jsou klasa - nemám strach, že i ta modrá bude na světle naprosto báječná
Sborez Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 Perpetual...luxus, mě se ta modrá líbí
IzTaPa Posted December 10, 2013 Author Report Posted December 10, 2013 asi jsem stara konzerva, ale ja moserofky nejradsi se stribrnym cifrem...https://www.bonhams.com/auctions/20750/lot/190/ Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
villain83 Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 Podle me je ta modra fantasticka,uprimne se mi to libi vic,nez ta stribrna verze.Nadherny hodinky.
Prorok Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 Také se přidávám, modrou velmi oceňuji, je nádherná.A líbí se mě všechny tři varianty. Tu firmu ale neznám
kubson Posted December 10, 2013 Report Posted December 10, 2013 Mózři byli od loňského (nebo už předloňského?) Baselu moji favoriti, letos byla ale návštěva u nich v Ramada hotelu taková nějak divná, mlžení o změně majitele a celého týmu lidí kolem, paní co o hodinkách věděla poměrně kulové a nulový catering ? body dolů, ale většina jejich hodinek je pořád kulervoucí.
cigi Posted December 11, 2013 Report Posted December 11, 2013 nulový catering v hotelu Ramada .... slušný fópá Musím říct, že se mi tahle modrá barva moc líbí. Ovšem razím teorii, že když zlato, tak zlaté, tedy žluté. Tedy šetřím na jíné ....... st1g - prý jsou těsně propojený s logem ve tvém avataru.
Kid_A Posted December 11, 2013 Report Posted December 11, 2013 ten stribrnej cifr jim taky sekne. perpetual moc ne, nejak prekombinovanej..
Mapo Posted December 12, 2013 Report Posted December 12, 2013 Ten "up-down" si mohli odpustiť, majú to síce aj na iných modeloch ale už by s tým mohli prestať... inak bezchybné...
instant Posted December 13, 2013 Report Posted December 13, 2013 nulový catering v hotelu Ramada .... slušný fópá Musím říct, že se mi tahle modrá barva moc líbí. Ovšem razím teorii, že když zlato, tak zlaté, tedy žluté. Tedy šetřím na jíné ....... st1g - prý jsou těsně propojený s logem ve tvém avataru.Myslim ze na st1ga kladiete nezvycajne vysoke naroky.. Kazdopadne asi najkrajsie modre oblekovky za velmi dlhu dobu.
JAJA Posted December 16, 2013 Report Posted December 16, 2013 Nejlepší jsou prostřední, horní kazí ta 12 a dolní ta datumovka...
Recommended Posts