Jump to content

Recommended Posts

Posted

A to mně zase jo! První dvoje bez chyby. Ta malá středová ručka u perpetual calendaru bude asi ukazatel měsíce, že? Na nich mi vadí jediné, popisky "down" a "up", ukazatel rezervy samotný mi nevadí.

Posted

Upřímně... tu značku neznám a těm cenám jsem se hodně divil, ale jsou moc hezké (hlavně perpetual) a modrý ciferník mi nevadí.

Posted

Také se přidávám, modrou velmi oceňuji, je nádherná.

A líbí se mě všechny tři varianty. Tu firmu ale neznám :)

Posted

Mózři byli od loňského (nebo už předloňského?) Baselu moji favoriti, letos byla ale návštěva u nich v Ramada hotelu taková nějak divná, mlžení o změně majitele a celého týmu lidí kolem, paní co o hodinkách věděla poměrně kulové a nulový catering :) ? body dolů, ale většina jejich hodinek je pořád kulervoucí.

Posted

nulový catering v hotelu Ramada .... slušný fópá  :D

Musím říct, že se mi tahle modrá barva moc líbí. Ovšem razím teorii, že když zlato, tak zlaté, tedy žluté. Tedy šetřím na jíné ....... 

st1g  - prý jsou těsně propojený s logem ve tvém avataru.

Posted

ten stribrnej cifr jim taky sekne. perpetual moc ne, nejak prekombinovanej..

Posted

Ten "up-down" si mohli odpustiť, majú to síce aj na iných modeloch ale už by s tým mohli prestať... inak bezchybné... 

Posted

nulový catering v hotelu Ramada .... slušný fópá :D

Musím říct, že se mi tahle modrá barva moc líbí. Ovšem razím teorii, že když zlato, tak zlaté, tedy žluté. Tedy šetřím na jíné .......

st1g - prý jsou těsně propojený s logem ve tvém avataru.

Myslim ze na st1ga kladiete nezvycajne vysoke naroky..

Kazdopadne asi najkrajsie modre oblekovky za velmi dlhu dobu.