Artesia Posted December 13, 2013 Report Posted December 13, 2013 Udělal jsem si před Vánocemi radost a pořídil hodiny na stěnu do kanceláře. Průměr 25 cm a charakteristický Mondaine design. Jsou to v zásadě běžné quartzky (na nějaké fičurky Stop2Go, jak je pro Mondaine typické, je nutno zapomenout). Nicméně jdou přesně, za čtyři dny alespoň nejsem schopen zaznamenat žádnou odchylku, a tiché. A hlavně vypadají skvěle. Což byl účel. Kupoval jsem u Saši (MarvinX), příjemný obchod se zájmem o zákazníka, spokojenost velká. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Guest Kamil Posted December 13, 2013 Report Posted December 13, 2013 Dobrá volba. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Daemonultimate Posted December 13, 2013 Report Posted December 13, 2013 Takovej pohled na hodiny potěší,pěknej kousek.
aqua Posted December 13, 2013 Report Posted December 13, 2013 tak ty jsou famózní, už vím co chci pod stromek
MarvinX Posted December 13, 2013 Report Posted December 13, 2013 Já už teď také vím co si přát pod stromeček. Takto nádhernou betonovou zeď! Hned bych si na ni pověsil dvoje hodiny, Max Billy od Junghansu a tyto Mondainy A990 Artesia: Ale vážně, když vidím tvoji fotku, jsem ještě raději, že jsem se mohl podílet na tomto zdárném díle. Opravdu nádhera a děkuji.
sashator Posted December 13, 2013 Report Posted December 13, 2013 Tak ty jsou luxusní, Mondaine design se mi vždycky líbil...na tvůj popud jsem si projel net a nabídku hodin a budiku maji poměrně širokou, asi nenápadně doma nadhodim že bych do "pracovny" nějaké podobné potřeboval
Artesia Posted December 13, 2013 Author Report Posted December 13, 2013 Pánové, děkuji za milé komentáře, potvrdily mi správnou volbu (byly i jiné kandidátky ve hře). MarvinX: To jsem tě ovšem obelstil (neúmyslně, samozřejmě ). Tohle není beton, ale laminát se strukturou betonu. Mám z toho udělaný nábytek a vybavení... Junghans Max Bill byl vážným kandidátem, který se umístil na krásném druhém místě. Opravdu krásné hodiny. Ještě tam sice zbývá volné místo, ale dvoje hodiny bych si vedle sebe nepověsil - těžko bych rozdýchával, kdyby neukazovaly přesně stejný čas. Jedině tedy oboje s DCF. Kromě toho nějaké (vintážní) Junghansy už mám.
MarvinX Posted December 18, 2013 Report Posted December 18, 2013 Artesia: Ten jako beton vypadá velice věrohodně a opravdu se na této stěně Mondainy nádherně vyjímají. Už jsem se na tvoji fotografii díval mnohokrát a líbí se mi čím dál víc. Beru to i jako inspiraci pro zařízení prodejny, myslím, že takovou stěnu tam pořídím a umístím na ni nástěnné hodiny.
Recommended Posts