Guest Kamil Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Dnes večer strávím sám doma u televize a mám dilema, na co se dívat. Oboje už jsem samozřejmě viděl, oba filmy jsou skvělé. Babo raď!
Ondraj Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Dnes večer strávím sám doma u televize a mám dilema, na co se dívat. Oboje už jsem samozřejmě viděl, oba filmy jsou skvělé. Babo raď! Já mám jednoduchý výběr. Jsem v nemocnici a nemám televizi
kubson Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 a nad "Pravá blondýnka 2" na nově jsi neuvažoval?
Guest Kamil Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 a nad \"Pravá blondýnka 2\" na nově jsi neuvažoval?
Guest Kamil Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 [Já mám jednoduchý výběr. Jsem v nemocnici a nemám televizi Kde to jsi? Ty nemáš nadstandardní pokoj? Hanba!
Filipes Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Kamile-to jsme dva (teda já mám doma ještě psa) - Forresta nahrávám, na Samuraje koukám, o reklamních přestávkách skočim na Blondýnku ..ajaj 1:1 zrovna..
Guest Kamil Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Kamile-to jsme dva (teda já mám doma ještě psa) - Forresta nahrávám, na Samuraje koukám, o reklamních přestávkách skočim na Blondýnku ..ajaj 1:1 zrovna.. Já mám dva psy! Ty jsem nepočítal. FG jsem taky uvažoval nahrát, ale nevejde se na jedno DVD.
Ondraj Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 [Já mám jednoduchý výběr. Jsem v nemocnici a nemám televizi Kde to jsi? Ty nemáš nadstandardní pokoj? Hanba! No nemám, ale znásilnil jsem tu telefonní linku
horal Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 .. a na televizi jsem vždycky chodil na oční, tam bylo prázdno...
siki Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 mel jsem stejne dilema. Ale foresta jsem videl petkrat a samuraje dvakrat. Tak je to jasne:-)
Ondraj Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 .. a na televizi jsem vždycky chodil na oční, tam bylo prázdno... mě nenapadlo
Dali Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Televizi skoro nepoštím, radši brouzdám po netu. Už jsem v TV všechno viděl, a to co jsem ještě neviděl tak mi připadá, že už jsem taky viděl. Občas koukám na satelitu na nějaké zajímavosti nebo cestopisy, nějaký sport. FG samozřejmě pěkný film, ale už jsem ho viděl 2x.
vor Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Televizi skoro nepoštím, radši brouzdám po netu. Už jsem v TV všechno viděl, a to co jsem ještě neviděl tak mi připadá, že už jsem taky viděl. Občas koukám na satelitu na nějaké zajímavosti nebo cestopisy, nějaký sport. FG samozřejmě pěkný film, ale už jsem ho viděl 2x. Já na TV taky skoro vůbec, ale na FG jsem se po 2 mrkl.
Tazatel Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Forest Gump je jasně nějlepší film všech dob. Asi jdu trochu s křížkem po funuse že?
falkkon Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 A jak to tentokrát dopadlo ? Naši vyhráli . Na tom filmu je zajímavý (byl o tom nějaký dokument) ,6e je tam mnohem víc trikové minutáže než v Jurském parku. Nohy Garyho Sinise jsou nádherný.Ale údajně byl oříšek proplést palce při podání ruky s Lyndonem Johnsonem.
Recommended Posts