Jump to content

Recommended Posts

Guest Kamil
Posted

Dnes večer strávím sám doma u televize a mám dilema, na co se dívat. Oboje už jsem samozřejmě viděl, oba filmy jsou skvělé. Babo raď! smile.gif

Posted

Dnes večer strávím sám doma u televize a mám dilema, na co se dívat. Oboje už jsem samozřejmě viděl, oba filmy jsou skvělé. Babo raď! smile.gif

Já mám jednoduchý výběr. Jsem v nemocnici a nemám televizi biggrin.gif biggrin.gif

Guest Kamil
Posted

a nad \"Pravá blondýnka 2\" na nově jsi neuvažoval? wink.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Guest Kamil
Posted

[Já mám jednoduchý výběr. Jsem v nemocnici a nemám televizi biggrin.gif biggrin.gif

Kde to jsi? Ty nemáš nadstandardní pokoj? Hanba! laugh.gif

Posted

Kamile-to jsme dva (teda já mám doma ještě psa) - Forresta nahrávám, na Samuraje koukám, o reklamních přestávkách skočim na Blondýnku smile.gif ..ajaj 1:1 zrovna..

Guest Kamil
Posted

Kamile-to jsme dva (teda já mám doma ještě psa) - Forresta nahrávám, na Samuraje koukám, o reklamních přestávkách skočim na Blondýnku smile.gif ..ajaj 1:1 zrovna..

Já mám dva psy! Ty jsem nepočítal. FG jsem taky uvažoval nahrát, ale nevejde se na jedno DVD.sad.gif

Posted

[Já mám jednoduchý výběr. Jsem v nemocnici a nemám televizi biggrin.gif biggrin.gif

Kde to jsi? Ty nemáš nadstandardní pokoj? Hanba! laugh.gif

No nemám, ale znásilnil jsem tu telefonní linku biggrin.gif biggrin.gif

Posted

.. a na televizi jsem vždycky chodil na oční, tam bylo prázdno...

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif mě nenapadlo

Posted

Televizi skoro nepoštím, radši brouzdám po netu. Už jsem v TV všechno viděl, a to co jsem ještě neviděl tak mi připadá, že už jsem taky viděl. smile.gif Občas koukám na satelitu na nějaké zajímavosti nebo cestopisy, nějaký sport. FG samozřejmě pěkný film, ale už jsem ho viděl 2x.

Posted

Televizi skoro nepoštím, radši brouzdám po netu. Už jsem v TV všechno viděl, a to co jsem ještě neviděl tak mi připadá, že už jsem taky viděl.   smile.gif  Občas koukám na satelitu na nějaké zajímavosti nebo cestopisy, nějaký sport. FG samozřejmě pěkný film, ale už jsem ho viděl 2x.

Já na TV taky skoro vůbec, ale na FG jsem se po 2 mrkl.

Posted

Forest Gump je jasně nějlepší film všech dob. Asi jdu trochu s křížkem po funuse že? smile.gif

Posted

A jak to tentokrát dopadlo ? biggrin.gif

Posted

A jak to tentokrát dopadlo ? biggrin.gif

Naši vyhráli biggrin.gif . Na tom filmu je zajímavý (byl o tom nějaký dokument) ,6e je tam mnohem víc trikové minutáže než v Jurském parku. Nohy Garyho Sinise jsou nádherný.Ale údajně byl oříšek proplést palce při podání ruky s Lyndonem Johnsonem.