safi Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Ahoj, po pár dnech odmlky jsem zpět. Při brouzdání internetem jsem narazil na následující hodinky - pěkné ne? : http://cgi.ebay.de/AVIATEUR-PESEUX-7001-SE...1QQcmdZViewItem Průměr bez korunky: 40mm Tloušťka - 6-7mm Safírové sklíčko vepředu i vzadu Kalibr: Peseux 7001
Kid_A Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 jsou kouzelné. na kolik myslíš, že se vyšplhá cena? hodně přes 500euro?
Guest Diskutér Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Poměrně zdařilou architekturu ciferníku dokonale zabíjí ručičky. Zejména jejich tvar a nedostatečná délka... to je velká prohra. Neprohodili do toho ručičky z dámského modelu?
sibirnaya Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 jsou kouzelné. na kolik myslíš, že se vyšplhá cena? hodně přes 500euro? podle me se neprodaji. inzerent inzeruje na nemecke ebay, je z recka, vysoky postovny, atd, to nemci nemaj radi...
grga_pitic Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 pekna barva rucek, myslel jsem ze je to ruzove zlato pri prvnim pohledu. moc tuhle barvu nemusim, ale tady ladi moc hezky s tim decentnim cifernikem.
boo-beek Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 diskutér: nesouhlasím. Podle mě ručičky naopak číselník perfektně doplňují - být delší, tak překrývají čísla a vypadaly by jako vypůjčené z nějakýho neuhlazenýho oversized modelu. Jejich délka je v tomto případě podle mě rozhoně nutností. Barevně pěkně korespondují a tvarem doháňejí tu nápadnost, kterou ztrácejí v kategorii délka...
Guest Diskutér Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 diskutér: nesouhlasím. Podle mě ručičky naopak číselník perfektně doplňují - být delší, tak překrývají čísla a vypadaly by jako vypůjčené z nějakýho neuhlazenýho oversized modelu. Jejich délka je v tomto případě podle mě rozhoně nutností. Barevně pěkně korespondují a tvarem doháňejí tu nápadnost, kterou ztrácejí v kategorii délka... Ty ručky byly to první, co mě udeřilo, zejména ta určutá "krátkost" hodinovky... ta mi tam tedy nepasuje vůbec. Pak jsem ještě přemýšlel, zda vteřinový ciferníček může být umístněn tak vysoko... nejsem si jist...
boo-beek Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Jo, je to zvláštní. Ale líbí se mi to - ty hodinky tím tak trochu provokují, ale zároveň jsou právě díky tomu i takové uhlazené. Myslím, že do toho celku to opravdu zapadá, vzhledem k tomu, jak vypadá číselník, by delší ručičky působily agresivně.
Guest Diskutér Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Jo, je to zvláštní. Ale líbí se mi to - ty hodinky tím tak trochu provokují, ale zároveň jsou právě díky tomu i takové uhlazené. Myslím, že do toho celku to opravdu zapadá, vzhledem k tomu, jak vypadá číselník, by delší ručičky působily agresivně. Mrkni například na Spitfire od IWC - mají totožné indexy a minutovká je celé přesahuje, hodinovka pak těsně doléhá k indexům.
Guest Diskutér Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Tady má myslím diskutér něco pravdy... Děkuju...
Recommended Posts