Jump to content

Recommended Posts

Posted

jsou kouzelné. na kolik myslíš, že se vyšplhá cena? hodně přes 500euro?

Guest Diskutér
Posted

Poměrně zdařilou architekturu ciferníku dokonale zabíjí ručičky. Zejména jejich tvar a nedostatečná délka... to je velká prohra. Neprohodili do toho ručičky z dámského modelu? smile.gif

Posted

jsou kouzelné. na kolik myslíš, že se vyšplhá cena? hodně přes 500euro?

podle me se neprodaji. inzerent inzeruje na nemecke ebay, je z recka, vysoky postovny, atd, to nemci nemaj radi...

Posted

pekna barva rucek, myslel jsem ze je to ruzove zlato pri prvnim pohledu. moc tuhle barvu nemusim, ale tady ladi moc hezky s tim decentnim cifernikem.

Posted

diskutér: nesouhlasím. Podle mě ručičky naopak číselník perfektně doplňují - být delší, tak překrývají čísla a vypadaly by jako vypůjčené z nějakýho neuhlazenýho oversized modelu. Jejich délka je v tomto případě podle mě rozhoně nutností. Barevně pěkně korespondují a tvarem doháňejí tu nápadnost, kterou ztrácejí v kategorii délka...

Guest Diskutér
Posted

diskutér: nesouhlasím. Podle mě ručičky naopak číselník perfektně doplňují - být delší, tak překrývají čísla a vypadaly by jako vypůjčené z nějakýho neuhlazenýho oversized modelu. Jejich délka je v tomto případě podle mě rozhoně nutností. Barevně pěkně korespondují a tvarem doháňejí tu nápadnost, kterou ztrácejí v kategorii délka...

Ty ručky byly to první, co mě udeřilo, zejména ta určutá "krátkost" hodinovky... ta mi tam tedy nepasuje vůbec. Pak jsem ještě přemýšlel, zda vteřinový ciferníček může být umístněn tak vysoko... nejsem si jist...

Posted

Jo, je to zvláštní. Ale líbí se mi to - ty hodinky tím tak trochu provokují, ale zároveň jsou právě díky tomu i takové uhlazené. Myslím, že do toho celku to opravdu zapadá, vzhledem k tomu, jak vypadá číselník, by delší ručičky působily agresivně.

Guest Diskutér
Posted

Jo, je to zvláštní. Ale líbí se mi to - ty hodinky tím tak trochu provokují, ale zároveň jsou právě díky tomu i takové uhlazené. Myslím, že do toho celku to opravdu zapadá, vzhledem k tomu, jak vypadá číselník, by delší ručičky působily agresivně.

Mrkni například na Spitfire od IWC - mají totožné indexy a minutovká je celé přesahuje, hodinovka pak těsně doléhá k indexům.

Guest Diskutér
Posted

Tady má myslím diskutér něco pravdy...

Děkuju...