Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jak už proběhlo médii, Francie má nového presidenta. Na jedné fotce je bližší detail na jeho hodinky. O jaké hodinky se asi jedná? Politické diskuze nechte prosím do vlákna "Ostatní diskuze a zábava". Děkuji

user posted image

P.S. : Výše uvedená fotografie má takový dynamický nádeh, osobně se mi líbí (fotografie, nehodnotím politika:-)

P.S. 2: Má pěknou košili :-)

Doplněno: Vypadá to, že nenosí jen jedny hodinky:

user posted image

user posted image

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

První fotka vypadá jako Omegy, druhá jako Brajtle.

Ale u těch Omeg je mu nějak moc volný tah biggrin.gif

Ano tah nosí hodně volný - viz toto foto:

user posted image

Při nedávné návštěve Paříže jsem si toho všíml u více chlapů :-)

Posted

Ty Breitling mi tam sedí, ale jaké myslíš Omegy?? Maji ciferník podobný Moonwalk ale myslim ze to nejsou ony, nesedi mi tam ten tah...

Posted

Ty Breitling mi tam sedí, ale jaké myslíš Omegy?? Maji ciferník podobný Moonwalk ale myslim ze to nejsou ony, nesedi mi tam ten tah...

Ano, myslel jsem Moonwalk. Máš ale pravdu, tah je maličko jiný.http://www.watcharama.com/revimages/spbuzz.jpg

Hoši, hoši - MOONWATCH! Moonwalk provozoval M.Jackson smile.gif. Nejsou to spíše Planet ocean chrono?

Posted

Ano, myslel jsem Moonwalk. Máš ale pravdu, tah je maličko jiný.http://www.watcharama.com/revimages/spbuzz.jpg

Hoši, hoši - MOONWATCH! Moonwalk provozoval M.Jackson smile.gif. Nejsou to spíše Planet ocean chrono?

Máš pravdu, omlouvám se!!!! Ale Michael je neméně znamej, ale nechci to rozebírat aby se tady neztrhla debeta o jeho pochybném vztahu k dětem... takže dnešní téma je MOONWATCH nebo teda ted už spíš Planet Ocean Chrono jak psal decebal...

Posted

tretie budu asi DAY-DATE rolex alebo DaTEJUST Jubilee. Tie druhe by som si tipol skor

Ty první jsou také Rolex: Rolex Daytona

Posted

tretie budu asi DAY-DATE rolex alebo DaTEJUST Jubilee. Tie druhe by som si tipol skor

Ty druhé jsou také Rolex: Rolex Daytona

Ty mysliš jak je tam zřejmě se svojí paní? Tam by jsem o tom pochyboval na Rolex Daytona mají moc vystouplou lunetu a sklo, celkove se mi zdaji moc hrubé...

Posted

Ty mysliš jak je tam zřejmě se svojí paní? Tam by jsem o tom pochyboval na Rolex Daytona mají moc vystouplou lunetu a sklo, celkove se mi zdaji moc hrubé...

Sorry překlep...ty první - ty černé

Posted

prve niesu daytony...daytony nemaju ciernu lunetu! nemozu to byt nejake speedmastery?-len sa mi nezda remienok

tie druhe vyzeraju ako breitlingy

Posted

prve niesu daytony...daytony nemaju ciernu lunetu

nevím jestli to jsou zrovna ty z první fotografie ale podle internetu nosí mimo jiné i Rolex Daytona 116520

user posted image

user posted image