safi Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Jak už proběhlo médii, Francie má nového presidenta. Na jedné fotce je bližší detail na jeho hodinky. O jaké hodinky se asi jedná? Politické diskuze nechte prosím do vlákna "Ostatní diskuze a zábava". Děkuji P.S. : Výše uvedená fotografie má takový dynamický nádeh, osobně se mi líbí (fotografie, nehodnotím politika:-) P.S. 2: Má pěknou košili :-) Doplněno: Vypadá to, že nenosí jen jedny hodinky:
NIGHTinGALE Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 První fotka vypadá jako Omegy, druhá jako Brajtle. Ale u těch Omeg je mu nějak moc volný tah
safi Posted May 6, 2007 Author Report Posted May 6, 2007 První fotka vypadá jako Omegy, druhá jako Brajtle. Ale u těch Omeg je mu nějak moc volný tah Ano tah nosí hodně volný - viz toto foto: Při nedávné návštěve Paříže jsem si toho všíml u více chlapů :-)
safi Posted May 6, 2007 Author Report Posted May 6, 2007 Třetí bych si typnul na Rolexy, ale nevím jaký model..
jacob Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Ty Breitling mi tam sedí, ale jaké myslíš Omegy?? Maji ciferník podobný Moonwalk ale myslim ze to nejsou ony, nesedi mi tam ten tah...
safi Posted May 6, 2007 Author Report Posted May 6, 2007 I na těch třetích je vidět že má hodně volný tah...
grga_pitic Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 taky bych to videl na Omega, Breitling, Rolex
NIGHTinGALE Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Ty Breitling mi tam sedí, ale jaké myslíš Omegy?? Maji ciferník podobný Moonwalk ale myslim ze to nejsou ony, nesedi mi tam ten tah... Ano, myslel jsem Moonwalk. Máš ale pravdu, tah je maličko jiný. http://www.watcharama.com/revimages/spbuzz.jpg
jacob Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Ty Rolexi to by mohly být OYSTER PERPETUAL DATEJUST.... to je jen takový muj tajný tip... :-)
Sonny Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 tretie budu asi DAY-DATE rolex alebo DaTEJUST Jubilee. Tie druhe by som si tipol skor
decebal Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Ty Breitling mi tam sedí, ale jaké myslíš Omegy?? Maji ciferník podobný Moonwalk ale myslim ze to nejsou ony, nesedi mi tam ten tah... Ano, myslel jsem Moonwalk. Máš ale pravdu, tah je maličko jiný.http://www.watcharama.com/revimages/spbuzz.jpg Hoši, hoši - MOONWATCH! Moonwalk provozoval M.Jackson . Nejsou to spíše Planet ocean chrono?
jacob Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Ty Breitling mi tam sedí, ale jaké myslíš Omegy?? Maji ciferník podobný Moonwalk ale myslim ze to nejsou ony, nesedi mi tam ten tah... Ano, myslel jsem Moonwalk. Máš ale pravdu, tah je maličko jiný.http://www.watcharama.com/revimages/spbuzz.jpg Hoši, hoši - MOONWATCH! Moonwalk provozoval M.Jackson . Nejsou to spíše Planet ocean chrono? Máš pravdu, omlouvám se!!!! Ale Michael je neméně znamej, ale nechci to rozebírat aby se tady neztrhla debeta o jeho pochybném vztahu k dětem... takže dnešní téma je MOONWATCH nebo teda ted už spíš Planet Ocean Chrono jak psal decebal...
safi Posted May 6, 2007 Author Report Posted May 6, 2007 tretie budu asi DAY-DATE rolex alebo DaTEJUST Jubilee. Tie druhe by som si tipol skor Ty první jsou také Rolex: Rolex Daytona
safi Posted May 6, 2007 Author Report Posted May 6, 2007 Dále má ve sbírce : Breitling, Navitimer a ?Réveil du Tsar? od Breguet zdroj: http://www.lematin.ch/pages/home/actu/mond...?contenu=252398
jacob Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 tretie budu asi DAY-DATE rolex alebo DaTEJUST Jubilee. Tie druhe by som si tipol skor Ty druhé jsou také Rolex: Rolex Daytona Ty mysliš jak je tam zřejmě se svojí paní? Tam by jsem o tom pochyboval na Rolex Daytona mají moc vystouplou lunetu a sklo, celkove se mi zdaji moc hrubé...
safi Posted May 6, 2007 Author Report Posted May 6, 2007 tretie budu asi DAY-DATE rolex alebo DaTEJUST Jubilee. Tie druhe by som si tipol skor Ty druhé jsou také Rolex: Rolex Daytona Ty mysliš jak je tam zřejmě se svojí paní? Tam by jsem o tom pochyboval na Rolex Daytona mají moc vystouplou lunetu a sklo, celkove se mi zdaji moc hrubé... Sorry překlep...ty první - ty černé
jacob Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 safi: joo tak to jo, s temi černými jsem si lámal hlavu a nic ně nenapadlo, diky...
Sonny Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Ty druhé jsou také Rolex: Rolex Daytona Ty mysliš jak je tam zřejmě se svojí paní? Tam by jsem o tom pochyboval na Rolex Daytona mají moc vystouplou lunetu a sklo, celkove se mi zdaji moc hrubé... Sorry překlep...ty první - ty černé prve niesu daytony...daytony nemaju ciernu lunetu! nemozu to byt nejake speedmastery?-len sa mi nezda remienok tie druhe vyzeraju ako breitlingy
safi Posted May 6, 2007 Author Report Posted May 6, 2007 Ty mysliš jak je tam zřejmě se svojí paní? Tam by jsem o tom pochyboval na Rolex Daytona mají moc vystouplou lunetu a sklo, celkove se mi zdaji moc hrubé... Sorry překlep...ty první - ty černé prve niesu daytony...daytony nemaju ciernu lunetu nevím jestli to jsou zrovna ty z první fotografie ale podle internetu nosí mimo jiné i Rolex Daytona 116520
jacob Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Sonny: myslim že kdyby Sarkozy chtěl, tak že mu tam tu lunetu daji klidne zelenou když dobře zaplatí.
Recommended Posts