Přejít na obsah

Seiko Made in Japan do 150 Éček


Sborez

Doporučené příspěvky

Seiko blázni. Plánuji nákup tohoto: http://www.creationwatches.com/products/seiko-divers-60/seiko-automatic-divers-200m-japan-made-skx011j1-skx011j-skx011-1451.html Dobrá volba do 150 Éček? nebo by jste volili něco jiného? K Monstrům musím dorůst.... Takže ty neraďte. A chci jednoznačně Made in Japan. Díky za odpovědi, případně rady.

SKX011J1_LRG.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

netrvej na tom japan, zužuje se ti výběr a navyšuje cena, úplně zbytečně. rozdíl není žádný, až na ten nápis na cifru.

 

osobně bych volil skx007 nebo 009 pepsi na tahu - není lepší volby

nebo méně obvyklé skx171 za naprosto super cenu (dřív se mi nelíbily, ale pomalu na ně dostávám chuť, proto jsem je sem dal)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bicolor luneta a rucicky v kombinacii s orange dial, tvrda guma, historicky strojcek bez manualu a hackingu. 

Vzhledově se mi též nelíbí, guma je fakt tvrdá. Ale k čemu prosim tě potřebuješ na takových hodinkách ruční nátah a hacking..??? Prej historicky strojcek... :rolleyes:

Dej na luba a jdi třeba do těchto...

post-14984-0-32126500-1387895493_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Já je mám v černostříbrném provedení a jsem spokojený, myslím, že jsou to docela dost univerzální hodinky :) Tuším, že můžeš vybírat z 5 barevných variant... 

 

Pro mně nejlepší varianta za tuhle cenu.Dotaženej univer.design dospěláckejch potápek s korunkou perfektně umístěnou,na tahu,jediný mínus jsou sklíčka.Tohle je i můj tip.

s tím naprosto souhlasím... jen nevidím problém v tom sklíčku :)

Upraveno uživatelem Jörg8X
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S tím zkušenost nemám, mám 2x hardlex a min. jedny dostaly už pár pěkných ran a zatím pořád v klidu... Ale je pravda, že je jen cca 7 měsíců.

Každopádně,každé mínus má i plus.Případně nové sklíčko člověka nevyjde tolik,jako stojí tyhle hodinky.No a už jsem samo viděl prasklý safír,ale to je extrém.Na takový to běžný škrábání je nejodolnější.(No a pak na něj mnohdy plácnou krásnej vnější AR a zas máme na co si dávat pozor.)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď jsem měnil minerál na Orient Mako, jelikož tam byly nehtem hmatatelné vrypy a i s tlakovou zkouškou to u p. Frýdla stálo 600 Kč.

Stalo se to tak, že jsem zavadil rukou o dveře při nastupování do výtahu, což se může stát naprosto běžně. Tím chci říci, že obnos za výměnu není nijak horentní, ale bohužel to nemusí být pouze jednou a naposledy. Ještě větší ránu dostaly mé SARBy se safírem a nestalo se absolutně nic. Takže je to věcí kompromisů, ale v zásadě bych spíše souhlasil s Daemonem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi - jedine poskrabane sklicko co som kedy na hodinkach mal je safir na glycine sst (ale to som tak uz kupil). Inac by som to neriesil, polame sa vsetko, ked sa chce.

 

Odporucam SKX, nazivo na peknom aftermarket oyster tahu su to prima univerzaly. Dospele hodinky, dobry rozmer, solidny vyzor a neznicitelne. Nahradnych dielov je hafo a stoja par korun. Ked ta chyti nalada na tuning, tiez dobry zaklad. Sklicka, lunety, ciferniky rucky.. v nasom ustave mame pre tuto diagnozu samostatne oddelenie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skx o11? Taky do nich pujdu. Je jasny,ze made in japan na cifru je nadbytecnej,ale taky bych je chtel pouze takto. Proc ty ostatni nejsou japan made? Vi nekdo? ...

 

Protoze si je SEIKO nechá vyrábět a kompletovat v jiných svých závodech v asii? - verze K

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...